Jucării din Sex Shop cu Funcție de Căldură - Cum Poți Folosi Temperatura Pentru Jocurile Sexuale?

27 iunie 2022
Autor:
VELVET OFFICE

In adolescenta, cel mai probabil ai aflat despre masturbare. Acea senzatie de contact intre mana si zona genitala iti provoca placeri extraordinare. Probabil ca aceasta activitate ai practicat-o multi ani la rand in continuare, pentru a te explora din punct de vedere sexual.

Odata cu cresterea in varsta insa, ai descoperit si alte tipuri de jocuri sexuale. Acum ca traim in lumea jucariilor sexuale, este important sa realizam ca exista mult mai multe placeri sexuale decat contactul fizic.

Senzatiile diferite ofera senzatii diferite si in timp ce unele experiente sunt plictisitoare, altele iti pot oferi orgasme de vis.

Ce sunt jocurile de temperatura?

Simplu spus, jocurile de temperatura sunt utilizarea a temperaturii in jocurile erotice. Acesta lucru include intrarea corpului in contact cu obiecte fierbinti sau reci (in functie de preferinte).

Motivul pentru aceste practici se datoreaza neuro-receptorilor aflati sub piele. Aplicarea unei temperaturi fierbinti sau reci pe piele activeaza acesti receptori, intensificand raspusul acestora la creier. Cu alte cuvinte, prin jocuri de temperatura se pot intensifica senzatiile erotice de placere.

Ceara si gheata: Elemente principale in jocurile de temperatura

Ceara topita de pe o lumanare si gheata erau doua forme originale de jocuri de temperatura.

Atunci cand jucariile erotice din sex shop nu erau atat de populare, se foloseau aceste elemente pentru a te bucura de jocuri de temperatura placute.

Tine cont de faptul ca datorita faptului ca lumanarea incalzirta ducea la temperaturi extreme, aceasta tehnica era gasita in mare parte in comunitatea BDSM. La fel precum si jocurile cu gheata.

vibratoare-cu-incalzire

De ce sunt jucariile sexuale mai bune la jocurile sexuale de temperatura

In ciuda eficientei a cerei si a ghetii pentru jocurile de temperatura, exista cu siguranta unele probleme legate de confort ce pot aparea. Din fericire pentru noi toti, jucariile sexuale au evoluat si au dus jocurile de temperatura la un alt nivel.

Ca rezultat, acestea sunt cea mai populara metoda prin care se bucura pasionatii de jocuri sexuale de temperatura.

Exista cateva motive ce au cauzat aceasta tranzitie, de la ceara si gheata la jucarii erotice. Iata care sunt cele ma importante motive.

Jucariile erotice nu fac mizerie

Cand oamenii foloseau lichid, mai ales ceara topita, rezultatul era foarte neplacut: multa mizerie.

Odata ce ceara de prelingea in jos de pe corp, se punea pe diferite suprafete, ceea ce ducea la neplaceri atunci cand trebuia sa strangi. Exista de aseemenea posibilitatea sa ajunga in par, ceea ce era foarte neplacut,atunci cand se usca.

Cu toate astea, jucariile sexuale nu fac deloc mizerie. Avand in vedere ca acestea nu folosesc ceara sau alte obiecte care pateaza pentru a oferi jocuri intense de temperatura, nu exista niciun fel de mizerie.

Jucariile erotice nu au nevoie de multe pregatiri

Inainte de jucariilee erotice, pentru a te bucura de jocuri sexuale de temperatura, aveai nevoie de un stocmare de ceara sau cuburi de gheata.

Lumanarile necesita mult timp pentru a topi ceara iar asteptarea a cateva minute atunci cnad esti incitat poate distruge momentul.

Cat despre cuburile de gheata, trebuie sa te gandesti din timp sa le pui la inghetat. Daca nu stii dinainte ce urmeaza sa se intample, sansele sunt slabe sa ai in congelator suficiente cuburi de gheata pentru aceste tipuri de activitati.

Jucariile erotice insa nu au nevoie insa de atat de multe pregatiri. Tot ce ai nevoie este o chiuveta cu apa (ceea ce majoritatea oamenilor au).

Asadar, in loc sa faci planuri si organizari dinainte, jucariile erotice pentru jocuri de temperatura au fost mereu un avantaj. Nu e nevoie de extra pregatiri!

pareri-vibrator-incalzire

Jucariile erotice iti ofera senzatii "interne"

Datorita naturii cerii si a ghetei, aceasta nu poate fi folosita pentru jocuri erotice de temperatura interne. Aceasta se poate aplica doar in exterior, precum pe sani, picioare sau alte zone care pot fi considerate erogene. Cu toate astea, cu jucariile erotice, poti avea parte de jocuri erotice de temperatura chiar si in vagin.

Asadar atunci cand racesti jucaria la o anumita tempratura, te poti bucura de asceste senzatii in orice zona doresti.

Jucariile erotice pot fi folosita fara un partener

Oricat ne-am dori, adevarul este ca nu e la fel de placut sa folosesti gheata sau ceara de lumanare daca nu ai un partener. Pur si simplu nu te poti bucura de aceeasi senzatie, plus ca e mai greu de aplicat astfel. Acest lucru insa nu este valabil si pentru jucariile erotice. Cu acestea te poti bucura de jocuri erotice de temperatura chiar si in jocurle solo.

Asadar, principalele avantaje pe care le are o jucarie erotica spre deosebire de ceara sau gheata pentru jocurile sexuale de temperatura sunt:

  • Nu face la el de multa mizerie - Totul va fi mai curat, nu ai multe de strans la fnial
  • Pregatirea/planificarea - Jucariile sexuale nu necesita la fel de multa planificare in avans
  • Calitatea stimularii - Jucariile sexuale pot fi inserate pentru jocuri de temperatura interna, pe cand gheata si ceara pot fi folosite doar pentru jocuri de temperatura externe
  • Nu necesita parteneri - Jucariile erotice nu necesita partener, oferindu-ti posibilitatea sa te bucuri de jocuri de temperatura oricand doresti, fara sa depinzi de nimeni.

Avand in vedere aceste avantaje, e clar ca jocurile de temperatura sunt mult mai placute cu jucarii sexuale spre deosebire de utilizarea elementelor originale.

Cu toate astea, exista multe lumanari special concepute pentru jocuri intime. Asadar, aceste jocuri sunt inca populare, in special in randul cuplurilor care doresc o experienta mai romantica si care se concentreaza pe placerile exterioare.

Spre deosebire de jucariile sexuale, ceara si gheata pot ajuta cuplurile sa se apropie mai mult, crescand radical nivelul de romantism.

vibrator-wireless-cu-incalzire

Ambele au avantajele si dezavantajele lor. Indiferent ce tip de produse alegi, jocurile sexuale de temperatura iti vor oferi de care nu ai parte in fiecare zi. Intra si tu in lumea jocurilor de temperatura si bucura-te de senzatii mai intense!

Care sunt cele mai bine jucarii pentru jocurile de temperatura

Sunt multe dildo-uri si vibratoare cu functii de incalzire, insa daca doresti o experienta mai clasica, cele mai potrivite sunt cele facut din metal si sticla. Acestea sunt mai rigide si mai greu de inserat, insa se pot incalzi sau raci la temperatura dorita. Exista multe tutoriale cum sa incalzesti sau sa racesti un dildo din sticla sau metal. Succes!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram