Jucarii din lemn si multa distractie pe KosmosKids!

Parintii cauta jucarii educative, stim. Sunt ancorati in a descoperi jucarii pentru copii, care dezvolta motricitatea fina si mai ales imaginatia. Este foarte important ca cei mici sa se dezvolte in mod armonios. Jucariile de lemn prind din ce in ce mai mult teren in fata altor jucarii, datorita faptului ca sunt rezistente, materialele folosite sunt non-toxice si ii educa pe micuti sa fie prietenosi cu mediul.

KosmosKids are o gama special conceputa pentru jucarii din lemn. Sunt jucarii alese cu grija si atentie pentru ca acestea sa atinga standardele de calitate pe care parintii le cauta si sa fie usor de folosit de cei mici. In acelasi timp, este important ca jucariile de lemn pentru copii sa starneasca imaginatia celor mici pentru a le da ocazia sa creeze sis a descopere mediul inconjurator.

Circul de poveste – Joc de lemn Eco, este o jucarie destinata copiilor mici cu varste de peste 2 ani. Cuburile sunt usor de manevrat iar toate materialele sunt confectionate din lemn, cu vopsele non-toxice.

Este un joc care starneste imaginatia copiilor, cu o multime de posibilitati de asamblare si cu multa distractie!  Jocul imbina dezvoltarea motricitatii fine a copiilor si stimularea gandirii logice.

Piratii legendari – Jucarie de lemn Eco, este un joc interactiv care stimuleaza imaginatia, creativitatea, iar cel mic poate intra foarte usor in pielea personajului!

Corabia este dotata cu un tun si o super vela cu ajutorul careia cei 4 pirati pleaca in cautarea celor 2 comori.

Este un joc interactiv plin de surprize si lasa imaginatia sa zburde!

Alege jucaria preferata din lemn a pustiului tau pe KosmosKids!