Jorge va sustine un show inedit de transformari live la Cinema Patria în data de 6 martie

16 februarie 2015

Jorge aduce la Cinema Patria magia spectacolului LIVE si un show-concept fara precedent in Romania, punand in scena un concert memorabil alaturi de noul sau band.

Pe parcursul a 90 de minute publicul va trai emotiile unui show de Hollywood, in cadrul caruia Jorge va dovedi o abilitate exceptionala de a se transforma in staruri iconice ale muzicii internationale.

Renumit in urma prestatiilor sale impecabile din show-ul „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, Jorge le va aduce la Cinema Patria pe marile staruri care au scris istoria muzicii in ultima jumatate de secol, adorate de miliarde de oameni de pe intreg mapamondul.

Pe 6 martie, artistul va oferi publicului un spectacol complex, cu transformari de look incredibile, in timp record, proiectii video, lumini orbitoare, artificii, confetti, efecte speciale si invitati speciali din showbiz.

Biletele, cu preturi de 60 lei (categoria II), 80 lei (categoria I) si 95 lei (categoria VIP) sunt disponibile in reteaua Vreau Bilet, la casa de bilete Vreau Bilet din cadrul Unirea Shopping Center, etaj 2, corp central, casa de bilete Vreau Bilet din B-dul Octavian Goga nr. 24, bl. M62, sc. 1, et. 1, ap. 1, (interfon 50, sector 3, Arte International - Libraria Eminescu), EuroGSM - Bucuresti Unirii (Unirea Shopping Center - aripa centrala, lifturile exterioare), EuroGSM – Perla (B-dul Iancu de Hunedoara nr.64, Sector 1), EuroGSM - Bucuresti Lujerului (in incinta Hypermarketului Cora Lujerului), si online pe vreaubilet pentru comenzi de bilete cu livrare prin curier.

Jorge s-a lansat in showbiz in anii 2000, participand la concursul Popstars, a activat in trupa Cocktail, a prezentat emisiuni de divertisment precum “Fete de gasca”, “Canta daca poti” sau “Romania Danseaza” si a jucat in musicaluri celebre precum “Micul Paris” sau “Romeo si Julieta” (rol principal).

A dublat personaje Disney in productii precum “Tangled” sau “Frozen”, a lansat piese in cariera solo precum “Indragostiti”, “Geamantan” si “Nu ne potrivim”, iar la Antena 1 a participat la trei sezoane ale show-ului de divertisment, lider de piata, “Te cunosc de undeva”, impresionand juriul si publicul prin prestatiile sale impecabile in cadrul carora a imitat la perfectie mari artisti internationali.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram