Jocuri in cuplu - alunga monotonia

28 noiembrie 2019
Autor:
Felix Culpa SRL

Jocul este o forma - aparent infantila, dar in esenta foarte profunda - de a descoperi partea cea mai frumoasa dintr-un om, indiferent de varsta. Iar jocul in dragoste, mai exact in relatiile sexuale inseamna mult mai mult decat distractie, inseamna arta de a mentine pasiunea vie si sufletele curate. Site-ul eses va prezinta cateva idei de jocuri in cuplu pentru a readuce pasiunea de la inceput.

Cand ne raportam la iubire, intotdeauna, dar absolut intotdeauna vorbim despre bipolaritatea: serios/ copilaresc, grav/ realaxat, fericire/ suferinta, emotie/ placere carnala.

Nu se poate una fara cealalta, nu exista un "tot" sau sentimentul de complet daca nu sfarsim in acest joc al celor doua jumatati.

Apoi, sexul este unul dintre cele mai interesante spectacole in care joaca doi oameni, doar ca are nevoie, rareori, de o scanteie care sa ii ofere un nou parfum, de „exersarea energiilor”, de imaginatia care invinge monotonia.

De obicei, se spune "cumparati-va jucarii sexuale" pentru a va simti ca la inceputul relatiei, eu as spune mai degraba jucati-va unul cu celalalt pentru a va simti din ce in ce mai apropiati si din ce in ce mai fericiti unul in compania celuilalt.

Trupurile omenesti sunt programate cultural pentru joaca, iar la maturitate pentru "joaca sexuala" – se destind, prin relaxare isi gasesc, cel mai usor, sincronizarea si desfatarea.

Incercati cateva dintre cele mai apreciate jocuri de catre cuplurile din lume:

  1. Poker pe dezbracate

Aduceti jocul puterii si al norocului in pat, ridicand miza: e incitant sa aflati cine va ramane primul gol pusca.

  1. Cuvintele sau un fel de scrabble erotic

Pe rand, incercati sa desenati pe corpurile voastre cuvinte pe care celalalt sa le ghiceasca, dar asumati-va cateva cuvinte murdare…

  1. Mesajul erotic

“Masajul erotic este unul dintre cele mai populare jocuri erotice pentru adulti. Subliniem cateva lucruri de o importanta cheie pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand oferi un masaj erotic. Miscarile trebuie sa fie lente si senzuale, trebuie sa folosesti ulei de masaj (de preferat unul cu calitati afrodisiace, cum este ylang ylnag) si nu uita sa creezi o atmosfera relaxanta, cu lumini difuze”.

  1. Jocul de-a actoria

Clasicele roluri abordate in timpul contactului sexual nu sunt de neglijat: oricand femeia poate fi rautacioasa ca o asistenta sau docila ca o secretara si daca vreti sa fie amuzant cu adevarat, incercati rolul unei jucarii sexuale. Ce-i drept, acesta este un rol care i se cuvine mai ales barbatului caruia la inceput i se va parea o idee proasta, dar cu care sigur se va acomoda rapid, transformand totul intr-o distractie pe cinste. De asemenea, femeia poate juca rolul unei escorte, lasati-va imaginatia sa zboare.

  1. Jocul intrebarilor

Dezbracati-va, acoperiti-va cu o patura si jucati un fel de adevar sau provocare, pastrand doar partea cu intrebarile care trebuie sa fie neaparat sexy.Bineinseles, pentru fiecare raspuns si rasplata!

Surpriza oferita de legatul la ochi sau inselatul cu el insusi printr-o aventura de-o noapte, intr-un hotel, sunt doar cateva dintre jocurile pe care le puteti folosi pentru propria placere. Trebuie doar sa nu va mai luati in serios pentru cateva ore si sa ii dati voie imaginatiei sa se hraneasca cu placerea voastra.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram