fbpx

Jezabel Cafe lanseaza 4 sortimente de cafea

Jezabel Cafe, unul dintre producatorii autohtoni de cafea atat pentru business-urile din domeniu (HoReCa, Vending, magazine specializate) cat si pentru utilizatorii casnici, a lansat 4 sortimente de cafea boabe atent selectionate, menite sa satisfaca gusturile si sa va incante papilele inca de la prima sorbitura.

Jezabel Crema

O cafea creata in special pentru automatele de tip vending, va ofera un amestec de cafea Robusta de pe plantatii orientale cu un gust intens si un corp excelent.

Jezabel Gusto

Acest sortiment ofera un gust perfect echilibrat, cu o aroma rafinata si dulce, fiind un mix de cafea Arabica si Robusta provenite de pe plantatii orientale si indiene, in proportii egale.

Jezabel Suave

Un produs dedicat cu precadere industriei HoReCa, se remarca printr-o savoare deosebita si o aroma fina de caramel si nuci prajite. Este realizata dintr-un mix de 75% cafea Arabica provenita de pe plantatii africane si din America de Sud si 25% cafea Robusta de pe plantatii indiene.

Jezabel Pasion

Varful de gama al produselor Jezabel, Pasion este un amestec de cafea 100% Arabica provenita din America Centrala si de Sud precum si de pe plantatii africane. Se remarca printr-un gust de struguri si capsuni uscate si un parfum intens de anason si arome de cardamom.

Pentru mai multe detalii, consultati oferta noastra completa de cafea boabe, disponibila aici.