Jadore Ballroom – locul preferat pentru petreceri corporate

4 iunie 2021
Autor:
Bullet Media Advertising SRL-D

Decorat special pentru petreceri corporate București, fermecătorul și elegantul restaurant Jadore Ballroom rafinat, va deveni un loc de neuitat dacă îl vei alege pentru petrecerea corporatistă. Are patru saloane, fiecare cu numărul său de locuri și cu designul său. Managerii restaurantului pentru petreceri corporate București se pot ocupa de toate și anume, de decorarea restaurantului la alegere, de consultarea profesională cu un specialist culinar pentru selectarea meniului, de prețuri accesibile și meniuri ieftine. Alegerea unui loc pentru evenimentul tău, este primul pas atunci când începi să faci planuri. Locul de desfășurare a evenimentului este ales în funcție de confortul oaspeților și de confortul parcării. Dacă oaspeților tăi nu li se oferă acces ușor, aceștia renunță cu ușurință în ultimul moment, ceea ce este cel mai rău lucru care ți se poate întâmpla. Din acest motiv, alegerea locației potrivite este extrem de importantă.

Saloane potrivite pentru petrecerea corporate

Majoritatea restaurantelor își închiriază sălile cu consum obligatoriu de alimente și băuturi. În acest caz, chiria sălii este anulată, dar ești obligat să le oferi oaspeților un meniu fix sau un meniu de cocktail. Prețurile mâncărurilor și băuturilor sunt mult mai scumpe decât prețurile închirierii unui restaurant. La restaurantul de evenimente Jadore Ballroom acest lucru este exclus, deoarece, poți închiria unul dintre cele patru saloane puse la dispoziţie pentru evenimente corporate, putând alege meniul pe care ți-l dorești din cele doua variante pentru evenimente corporate sau varianta pentru petreceri corporate Bucuresti.Dacă ai un eveniment de companie, o zi de naștere sau o sărbătoare de familie și cauți ceva special, alege restaurantul Jadore Ballroom. În funcție de mărimea evenimentului, sunt disponibile saloane diferite și locuri de parcare suficiente.

Vei fi sprijinit cu planificarea individuală a evenimentelor chiar de la început, de la un meniu cu mai multe feluri de mâncare sau un bufet, până la băuturi speciale. Întregul colectiv va fi răsfățat cu delicatese culinare. Astfel, vei scăpa de griji, putând doar să te bucuri alături de colegii tăi. Poți alege un salon pentru un număr mai mic de persoane sau poți alege un salon pentru un număr mare de persoane. Jadore Ballroom organizează evenimente mai mari pentru companii, în saloane inundate de lumini speciale. Managerii preiau întreaga planificare a evenimentului tău și urmăresc obiectivul îndeplinind fiecare dorință. Atât întregul restaurant, cât și zonele separate, adică saloanele pentru evenimente corporate, sunt potrivite pentru petrecerea ta. Chiar și atunci când plouă, te vei distra fără să fii distras de stropii de afară.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram