fbpx

Jachetele de dama de la Zega le ofera posibilitatea tuturor femeilor sa fie in pas cu moda la preturi

In primăvara 2015, jachetele care sunt la modă vor încânta fashinostele din întreaga lume cu modele și materiale deosebite și combinații originale. Mulțumită efoturilor făcute de designeri, pe podiumuri au putut fi văzut modele incredibil de stylish și foarte orginale. Modele de jachete care se poartă în primăvara 2015 vor evidenția frumusețea feminină și atractivitatea.
Cum porti o jacheta de dama cu stil?
În acest sezon, o popularitate aparte o vor avea jachetele de damă făcute din piele eco. Aceste jachete de dama online sunt un must have al primăverii 2015 pentru cele care doresc sa fie in pas cu trendurile actuale. Avantajele acestor modele de jachete sunt acelea că pielea eco permite circulația mai bună a aerului, iar materialul este unul foarte plăcut la atingere, care și arată foarte bine.

În plus, prețul este un pic mai mic decât al jachetelor din piele. Iar acum când toate materialele eco sunt la modă, asemenea jachete se vor bucura de un interes aparte. Jachete din piele eco scurte au putut fi văzut în colecțiile unor designeri ca Emporio Armani, Hellessy, Burberry Prorsum și Miu Miu. Alte modele deosebite de jachete de dama din piele, care au fost combinate cu fuste în același stil, au fost prezentate și de casa de modă Sonia Rykiel.

De fapt, hainele din denim vor fi mereu la modă! Denimul va rămâne întotdeauna în colecțiile designerilor, indiferent de sezon și tendințe. În fiecare sezon designerii ne demonstrează acest lucru. În primăvara 2015, jachete din denim câștigă teren și dacă nu ți-ai cumpărat încă un astfel de model, ar trebui să ții cont de sfaturile designerilor și să-ți achiziționezi una. O jachetă clasică din denim a fost prezentată Burberry Prorsum și Anna Sui. Alte modele de jachete din denim, în culorile militare, au fost văzute în showurile de modă ale lui Greg Lauren. Femeile care preferă jachete din culori deschise pot opta pentru modelele prezentate de Jour Le Jour, care arată naturale și sunt o opțiune perfectă.

Voi ce jachete preferați pentru sezonul primăvara 2015? Vă plac modele prezentate de designeri?