fbpx

Îți dorești un parfum arăbesc persistent? Iată propunerile noastre

Atunci când îți cumperi un parfum arăbesc probabil că primul lucru la care te gândești este persistența acestuia. Oricine își dorește un parfum care să reziste cât mai mult pe parcursul întregii zile, fără a fi nevoie să fie reaplicat. În cazul acesta, noi ne dorim să îți prezentăm o serie de parfumuri care cu siguranță te vor surprinde cu persistența lor.

Cum porți un parfum în funcție de „ tăria ” lui:

Acum că știi cum se clasifică parfumurile în funcție de concentrația esenței de parfum din compoziție, sau a uleiului, trebuie să îți dai seama când și cum să îl porți corect. Spre exemplu, dacă lucrezi într-un mediu cu mulți oameni, cum ar fi la birouri, atunci este de recomandat ca pentru un parfum de zi să alegi cel mult o apă de parfum.

Un parfum mult prea puternic poate deveni deranjant pentru cei din jurul tău. De asemenea, vara se recomandă apele de parfum sau de toaletă, deoarece din cauza căldurii este de recomandat să nu alegi un parfum „ greu ”.

Perfume-urile sunt cele mai concentrate și persistente. Acestea sunt puternice și nu se recomandă utilizarea lor zilnică, ci mai degrabă la ocazii speciale. Ia în considerare și faptul că parfumurile arăbești tind să fie mai puternice decât alte parfumuri, datorită aromelor folosite.

Propunerile noastre de parfumuri arabesti dama:

Fie că îți dorești să exprimi încredere în sine, feminitate sau eleganță, există un parfum arăbesc ideal pentru orice. În cele ce urmează îți vom prezenta 2 parfumuri arăbești de damă care te vor cuceri pe loc.

  1. Dantelle Parfum Arăbesc – este o apă de parfum de top din gama noastră de parfumuri. Conține o combinație de note florale cum ar fi bergamota, narcise, bujori, alături de fructe și note subtile de mosc. Astfel se creează un parfum dulciu, floral cu arome pământii și de piele. O combinație care cu siguranță merită încercată!

 

  1. Aroma Senora I Parfum Arăbesc – este un alt parfum de top, luxos, menit să seducă și să dea impresia de eleganță. Combinația de note dulci și calde, date de vanilie și labdanum se împletesc perfect cu notele fresh ale florilor de portocal, sau notele pământii și de piele date de mosc. Astfel, se creează un parfum echilibrat și elegant din toate punctele de vedere.

 

Propunerile noastre de parfumuri arabesti barbati:

Parfumurile arăbești de bărbați sunt ușor de recunoscut prin faptul ca sunt impunătoare și scot bine în evidență masculinitatea oricărui bărbat. Iată recomandările noastre:

  1. Parfum Arăbesc Burooj – este un parfum de top, care conține luxosul oud în compoziția lui. Oud-ul este unul dintre cele mai scumpe ingrediente din parfumuri, fiind obținut prin metode speciale și complexe. Bucură-te de aromele culturii arabe foarte bine evidențiate prin notele de mosc, lemn de santal, trandafir și oud.

 

  1. Taarikh Black Parfum Arăbesc – este o apă de parfum care conține note din aproape toate categoriile. Regăsim în compoziția lui arome de citrice, de piele, lemnoase și dulci, iar astfel acest parfum are o paletă de arome cu totul unică și specială. Alege-l cu încredere și cu siguranță nu vei regreta!