Iti doresti un management de rezervari hotelier, in timp real?

16 februarie 2023
Autor:
Touch Media

Un soft hotelier dedicat te ajuta sa gestionezi afacerea ta, exact asa cum ai nevoie. Eliminati overbooking-ul si stresul produs de postarea manuala a disponibilitatii, eliminati calculele incorecte, cu ajutorul modulului Chanel Manager, ce poate fi integrat in softul Solon H. O solutie completa de management hotelier, care asigura organizarea si administrarea hotelului sau pensiunii, fara erori de orice fel este Solon H. Aceasta aplicatie permite vizualizarea cazarilor, rezervarile, facturare, starea camerelor, managementul inchirierii salilor de conferinta, raportarea consumului din minibar, trimiterea prin email a rapoartelor/ facturilor/ fiselor de confirmare a sosirii etc.

De ce sa alegeti produsele Multisoft? Serviciile de inalta calitate si flexibilitatea, deoarece softurile pot fi adaptate fiecarui domeniu de activitate si  se muleaza perfect pe orice specific de activitate al clientului. Facilitatile suplimentare ale programului Solon H sunt: modul de rezervari online (Online Booking); interfata aplicatie web pentru clienti (Solon.H.Web); integrare cu YieldPlanet Channel manager; integrare cu sistemul de management camere Resel; interfatare cu multiple sisteme de acces in camere; interfatare cu multiple centrale telefonice. Produsele Multisoft sunt personalizate 100% si se adapteaza foarte usor necesitatilor dvs.

In aplicatia rezervari hotel Solon H puteti vizualiza rezervarile, partea de facturare, starea camerelor, managementul inchirierii salilor de conferinta, raportarea consumului din minibar, trimiterea prin email a rapoartelor/ facturilor/ fiselor de confirmare a sosirii etc. O aplicatie completa si complexa, pe care orice manager ar trebui sa o integreze pentru a-si usura munca, pentru a elimina overbooking-ul si pentru a avea clienti fericiti.

Solutiile Multisoft imbina programele de gestiune, contabilitate, restaurant sau retail pentru a obtine programul perfect pentru modelul dumneavoastra de business.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram