Iti doresti ca alimentele sa fie ferite de microbi? Combinele frigorifice Beko iti ofera un sistem antibacterian performant

Atunci cand depozitati alimentele in frigider, lipsa unui sistem care circula aerul in interior sau aerisirea necorespunzatoare sunt cateva dintre motivele pentru care bacilii si microbii se pot dezvolta la suprafata alimentelor. Daca va doriti sa fiti feriti de pericolele aduse de un frigider traditional, atuni optati pentru o combina frigorifica Beko, de ultima generatie, din magazinul online Rombiz. Cu numeroase tipuri de compartimentare si fara sa consume foarte multa energie electrica, frigiderele Beko vor multumi si cele mai exigente cerinte.

Combine frigorifice Beko cu functii de ultima generatie

Daca de mult timp aveati in plan reorganizarea locului unde depozitati mancarea si amenajarea intr-un stil modern a bucutariei, atunci un aparat electrocasnic care nu trebuie sa va lipseasca este combina frigorifica Beko. Clasata ca una dintre cele mai performante astfel de electronice, frigiderul vine la pachet cu functii care vor mentine mancarea proaspata, ferita de microbi si perfect compartimentata:

 • Sistem “no frost”, o functie pe care o au frigiderele de ultima generatie, cea care nu permite acumularea ghetii in interiorul frigiderului, astfel ca nu va mai trebui sa decongelati la fel de des aparatul electrocasnic;
 • Clasa energetica eficienta, A++, care nu permite frigiderului sa consume la fel de mult curent precum sistemele traditionale, folosite pana acum;
 • Functii de ionizare si sistem antibacterian, mereu activate;
 • Afisaj LCD, cel care va permite sa monitorizati in permanenta temperatura din frigider si din congelator, astfel incat sa fie una potrivita pentru alimentele depozitate;
 • Rafturi din sticla, foarte usor de curatat;
 • Compartimente speciale pentru anumite tipuri de alimente, precum fructe si legume, branzeturi, unt, sticle si oua;
 • Iluminare interioara;
 • Functia de super racire, activata doar atunci cand aveti nevoie;
 • Functia de super congelare;
 • Numeroase compartimente pentru congelator;
 • Capacitate de congelare mare.

Combine frigorifice cu spatiu de dozare al lichidelor

Daca va doreati de mult timp un frigider Beko de ultima generatie, in magazinul online Rombiz urmeaza sa gasiti cele mai performante modele, care vor multumi si cele mai exigente cerinte. Cumparand o combina frigorifica Beko, veti beneficia de un spatiu special de stocare si dozare a lichidelor, de o clasa climatica superioara si avertizare sonora in cazul in care usa frigiderului ramane deschisa.

Pentru toate dorintele clientilor, magazinul online Rombiz va ofera cele mai avantajoase preturi, precum si transport direct la destinatie, indiferent unde va aflati. Dotati-va bucataria cu cele mai moderne electrocasnice, numai de la Rombiz.

DESPRE Rombiz

Rombiz este un magazin online ce ofera clientilor o gama larga de produse electrocasnice, incorporabile, electronice, IT, televizoare laptopuri etc. Pentru comenzi, completati formularul online prezent pe pagina de produs sau sunati la numarul de telefon 0729999999.

Ii gasiti pe cei de la Rombiz si la sediul societatii, din str. Sutasului nr. 20A, sector 1, Bucuresti. Preturile tuturor produselor prezente pe site sunt actualizate zilnic si includ TVA,iar stocurile sunt mereu afisate in timp real.

###