Ioana Paraschiv Automasajul

27 martie 2015
Autor:
Woman2Woman

Pe 31 martie 2015, te invitam la a treia editie a conferintei “Sanatate, frumusete, feminitate”, organizata de Woman2Woman.ro. Ioana Paraschiv, kinetoterapeut (Active Family Center) este unul dintre speakeri. Ea va discuta despre beneficiile si indicatiile automasajului.

Ioana Paraschiv este kinetoterapeut la Active Family Center. A absolvit Facultatea de Balneofiziokinetoterapie si Recuperare Medicala din cadrul Universitatii de Medicina „Carol Davila” din Bucuresti, timp de 1 an a facut voluntariat la Institutul National de Recuperare, Medicina Fizica si Balneoclimatologie Filantropia, unde a lucrat cu adultii si, din martie 2013 lucreaza atat cu adultii, cat si cu copiii, in cadrul Policlinicii 11 Iunie. In cadrul conferintei din 31 martie, ne va vorbi despre conditiile si beneficiile automasajului.

Participarea la conferintele Woman2Woman.ro este GRATUITA. Inscrie-te acum, locurile sunt limitate. Detalii despre inscriere gasesti pe Woman2Woman.ro.

Despre Active Family Center

Nasterea nu este doar aducerea pe lume a bebelusilor, ea este arta de a face din femei mame puternice, competente si capabile, care isi cunosc puterea interioara si au incredere in ele insele.

Active Center ajuta femeile in perioada de sarcina sa-si mentina o stare de sanatate buna prin gimnastica aerobica / acvatica, pilates, stretch & tone si masaj. Sustine cuplurile de viitori parinti prin cursuri pregatitoare pentru nastere si proaspetele mamici prin ore despre ingrijirea bebelusilor. In perioada sarcinii, aici gasiti suportul unei moase, care va ajuta sa intelegeti si sa acceptati nasterea, cu toate aspectele ei.

Active Center promoveaza inca din 2002 principiile nasterii naturale, fara niciun fel de constrangeri. In cei opt ani de activitate, a reusit sa implementeze nasterea in apa / nasterea activa si sa schimbe mentalitati.

Participarea la conferintele Woman2Woman.ro este GRATUITA. Inscrie-te acum, locurile sunt limitate. Detalii despre inscriere gasesti pe Woman2Woman.ro.

Sponsori principali: Aqua Carpatica si Sian Books – parte a Grupului Editorial All.

Sponsori secundari: Active Family Center, Activia, ANA ARE, Clinica Eliade, daMes.ro, Divine, Kurtmann.ro, LaserMaxx, movial, Sano Vita.

Parteneri media principali: Romania Libera si The Money Channel

Parteneri media secundari: Acasa.ro, bebelu.ro, Business24, Business Woman, Comunicatedepresa.ro, Garbo, LivePR, Mujer, PR2Advertising.ro, Spring Events, Ziare.com

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram