Invitatie la standul Cosmoprof Casmara Beauty Forum Cluj 2015

20 februarie 2015

INVITAŢIE

Ne face o deosebită plăcere să vă invităm la standul COSMOPROF - CASMARA, din cadrul expoziției „Beauty Forum – Regiunea Transilvania”, Sala Polivalenta, Cluj-Napoca.
Perioada: 28 februarie – 01 martie 2015.

• Prezentări,
• Promoţii
• Noutăți – OCEAN MIRACLE, tratament facial profesional MONODOZAL
Lansarea OCEAN MIRACLE - eco-natural, oceanic, anti-ageing și de fermitate. Formulă cu 100% ingredienți activi marini naturali.

• Consultanţă de specialitate în domeniul înfrumuseţării
• Noile tendinţe internaţionale din industria cosmeticii profesionale

Programul de vizitare:
Sâmbătă: 9.30 – 18.00
Duminică: 9.30 – 18.00

Pe parcursul celor doua zile vizitatorii au prilejul de a descoperi cat mai multe secrete si tehnici de lucru, de a afla care sunt fazele si modul de aplicare a produselor cosmetice profesionale faciale si corporale revolutionare CASMARA, de a testa produsele si de a se convinge de actiunea, calitatea si eficienta acestora.

De asemenea, vor beneficia de o serie de informatii referitoare la modul de ingrijire a fiecarui tip de piele, factorii care au influenta negativa asupra pielii, noile tendinte internationale, din domeniul cosmeticii profesionale, etc.

Specialistii din industria cosmeticii, centrele SPA, clinicile de estetica si saloanele de cosmetica din Romania, au la dispozitie o gama completa de tratamente cosmetice profesionale faciale si corporale CASMARA.

Clientii saloanelor de sanatate si infrumusetare se pot bucura de solutii optime pre si post proceduri de cosmetica faciala si remodelare/intretinere corporala, atat in cadrul saloanelor cat si la domiciliul acestora prin achizitionarea produselor CASMARA, oferite spre revanzare.

Casmara propune o gama completa de tratamente faciale si corporale, create special ca sa rezolve problemele pielii dumneavoastra. Nu veti mai avea nevoie de nimic altceva.
CASMARA - COSMETICĂ FĂRĂ LIMITĂ!

S.C. COSMOPROF S.R.L. – importator şi distribuitor exclusiv al produselor cosmetice profesionale CASMARA.

Beauty Forum va propune un “altfel” de MARTISOR!
A III-a editie a Congresului International Profesional si Beauty Trend-Show.

Intalnirea profesionistilor cu publicul larg!
Locul din care se pot achizitiona cadourile ideale pentru cei dragi!
Pe langa profesionistii din industria frumusetii din Romania, la eveniment este asteptat si publicul larg, care va putea beneficia de produse profesionale de ultima generatie, informatii, promotii, noutati si reduceri speciale.

WORKSHOP-URI, DEMONSTRATII SI SHOW-URI pentru specialisti si publicul larg.
Informatii profesioniste si produse de infrumusetare profesionale pentru toti cei implicati si atrasi de domeniul esteticii: specialisti, coafeze si hair stilisti, make-ul artisti, cosmeticiene, stilisti, maseuri, medici dermatologi, centre SPA, scoli de formare profesionala, manageri de saloane, importatori si distribuitori de produse de infrumustare (ingrijirea mainilor si picioarelor, cosmetice faciale si corporale, ingrijirea parului, make-up, etc.) si de aparatura cosmetica, dar si pentru publicul larg, vizitatorii din tara si strainatate, interesati de aflarea ultimelor noutati in materie de infrumusetare, relaxare, sanatate.

„BEAUTY FORUM CLUJ își propune să aducă prin prezentările şi
workshopurile din 2015, noutăţile si tendintele internationmale din industria frumusetii.

VĂ AŞTEPTĂM CU DRAG!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram