Invisible Us un proiect inovator care va repune Romania pe harta lumii

26 februarie 2015

“Am creat acest proiect din dorința profundă de a ajuta tinerii să își împlinească visele. Ei sunt viitorul nostru. Avem o datorie morală și o responsabilitate imensă să îi încurajăm și să îi ghidăm pe copii, astfel încât să nu se simtă invizibili, nesemnificativi și uitați. Călătorind pe șase continente și împărtășind poveștile localnicilor lumii, vom demonstra că oamenii sunt peste tot la fel: cu vise, tristeți, iubiri și suferințe, care pot fi alinate prin compasiune și prin dragoste, fiind acolo pentru ei, ascultându-i, rezonând cu ei și trimițându-le un gând bun chiar și din spatele unui computer. Împreună putem schimba viitorul!”, susține Ioana Budeanu, travel writer și publisher la www.ioanabudeanu.com.

Invisible Us este un proiect inovator deoarece propune lumii două laturi de abordare a schimbării: întâi din interior – o călătorie către sine și către lume, în care oamenii vor spune povești care vor rezona cu noi, apoi din exterior – împlinirea viselor a peste 100 de copii de pe 6 continente, construirea unei școli, promovarea României și românilor în lume. Acest proiect va aduce recunoaștere și solidaritate pe plan mondial.

Ioana Budeanu și Vlad Semen au o experiență în presă de 10 ani, au lucrat la peste 50 de proiecte și campanii originale cu mari companii din România și din afară și își doresc să promoveze România în lume și să transmită emoții, povești de neuitat și portrete ale localnicilor lumii.

Vor realiza acest lucru atât pe site-urile dedicate, cât și pe rețele sociale, vor scrie o carte și vor realiza un film documentar despre Invisible Us. După acest proiect, compania lor – Baraka Semen – va împlini visele copiilor din lumea întreagă, datorită recunoașterii câștigate și cu ajutorul marilor brand-uri internaționale.

Proiectul Invisible Us și aventura celor doi călători va debuta în aprilie 2015, iar primele destinații vor fi: Sri Lanka, India, Nepal, Laos, Vietnam, Thailanda, Malaysia, Indonesia, Australia, China și Japonia. Apoi, începând cu anul viitor, se vor îndrepta spre Statele Unite, spre țările Americii Centrale și de Sud, apoi spre Europa și Africa.

În acest scop, a fost creată și o campanie internațională de strângere de fonduri, proiectul Invisible Us propunându-și să unească toți oamenii care vor să-și spună povestea! http://www.rockethub.com/projects/53755-invisible-us-make-a-child-smile-suport-an-amazing-journey

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram