Investeste la cu auto rulate in leasing de la un dealer de incredere

Decizia de a cumpara o masina noua poate fi foarte dificila, atat din cauza varietatii de oferte, dar in principal din cauza bugetului diponibil. Exista mai multe modalitati prin care iti poti achizitiona masina visurilor si una dintre cele mai avantajoase, dar si cele mai putin cunoscute, o reprezinta achizitia de auto rulate leasing.

Cu totii avem in minte o masina pe care o dorim, insa realitatea ne impiedica de multe ori sa ne indeplinim acea dorinta.

Cat de sigura este achizitia de auto rulate?

Majoritatea dintre noi suntem sceptici in ceea ce priveste masinile second hand, insa daca le achizitionezi de la un dealer de incredere, te poti bucura de o masina care arata ca noua mult timp cu investitii mici. Cateva dintre avantajele cumpararii unei masini SH sunt urmatoarele:

  • Reprezinta o metoda la indemana pentru a economisi bani.

Masinile second hand pot fi intr-o stare foarte buna si pot avea o viata lunga. Ai posibilitatea de a achizitiona masina pe care o doresti chiar la jumatate din pretul celei noi.

  • Cheltuielile cu asigurarea si cu celelalte taxe aferente detinerii unei masini sunt mult mai mici deoarece acestea se calculeaza in functie de valoarea masinii.

  • Achizitia de masini second hand este sigura atata vreme cat apelezi la un dealer auto de incredere care iti furnizeaza tot istoricul masinii, o repara si o testeaza pentru a fi in conditii optime de functionare.

  • Exista posibilitatea de a obtine o garantie precum cea pentru o masina noua, lucru care elimina cheltuielile cu eventualele defectiuni.

Este leasingul auto o idee buna?

Avantajele unei masini second hand nu sunt de ignorat, dar este leasingul o metoda de achizitie pe care sa o iei in considerare?

  • Rate lunare mici: deoarece prin cumpararea unei masini second hand eviti primii trei ani in care rata deprecierii este ridicata, iar pretul masinii este in mod evident mai mic, rezulta o rata lunara destul de mica de platit. Astfel iti poti permite o masina de lux pe care nu ai putea sa o cumperi in mod normal, de exemplu.

  • Posibilitatea de achizitie a masinii la un pret foarte mic dupa incetarea contractului de leasing.

  • Avansul de leasing are o valoare scazuta.

  • Posibilitatea de a schimba masina usor fara efortul de a cauta un cumparator.

  • Simplitatea achitiei prin depunearea unei dosar cu cateva acte solicitate de partenerii financiari ai dealerului auto.

Descopera oferta variata de masini doar aici

Autogeist.ro, dealer auto, asigura posibilitatea achizitie de auto rulate leasing in conditii avantajoase prin parteneriatul cu companii de incredere in domeniul leasingului auto. Firma ta poate beneficia de masini in perfecta stare in scurt timp. Daca te-ai hotarat sa achizitionezi masini second hand, atunci Autogeist este alegerea potrivita.

Autogeist este un dealer auto din orasul Galati cu o impresionata colectie de masini cu diferite motorizari si dotari. Firma ofera garantia increderii prin testarea si repararea fiecarei masini second hand inainte ca aceasta sa fie pusa in vanzare.

Compania ofera posibilitatea achizitiei unei masini cu plata integrala, prin credit auto sau prin leasing auto astfel incat orice client sa isi poata permite masina mult visata. De asemenea, sunt disponibile si contractele de Buy-back prin care clientul isi poate permite achitarea avansului pentru o masina noua.

Acceseaza aici sau contacteaza specialistii la numerele afisate pe site si descopera ce ai nevoie in materie de modele masini si dotari.

Date de contact: