Invenţii care au schimbat cazinourile online pentru totdeauna

10 iunie 2022
Autor:
livepr

Anii 1990 au adus în atenţia pariorilor cazinourile online. Încă de la debutul acestora, jucătorii au realizat imediat avantajele pe care un asemenea cazino le poate aduce. Nu mai eşti nevoit să stai la coadă pentru a depune un pariu sportiv sau un bilet de loto şi, nu mai depinzi de un program de funcţionare. Exodul acestor tipuri de pariuri a trecut în mediul online, un fapt normal dacă ţinem seama de dezvoltarea tehnologiei. Oferta de început era sărăcăcioasa, predominau pariurile sportive şi pe alocuri erau inserate jocurile de bingo, cele mai populare în acea vreme.

Cum au ajuns cazinourile online să deţină astăzi supremaţia şi mai ales cum reuşesc să atragă constant un număr mare de jucători vom parcurge împreună în următorul topic. Vei afla care sunt punctele tari ale acestora şi de ce nu, vei putea să alegi şi jocul preferat pe care să îl joci în acest mediu incitant.

Sloturile progresive

Poţi încasa un Fortuna 77 lei bonus dacă eşti un jucător pentru care preferă sloturile.  Şi astăzi este deja un lucru cert faptul că sloturile sunt cele mai populare jocuri de noroc din oferta oricărui cazino. Păcănelele cu jackpot-uri, aşa cum sunt ele numite de către jucători, nu sunt atât de recente în peisajul industriei de iGaming aşa cum ai fi tentat să crezi. Ele există încă din anul 1987, când producătorul IGT a lansat primul astfel de slot progresiv pe piaţa mondială de iGaming.

Începând cu acest moment, sloturile progresive s-au îmbunătăţit de la an la an, ajungând la forma pe care o cunoaştem cu toţii astăzi. Poate că debutul acestor tipuri de sloturi cu jackpot progresiv a fost unul timid, dar dezvoltarea lor ulterioară a întrecut orice imaginaţie. O explicaţie plauzibilă ar fi faptul că ţi se dă şansa ca în afară de câştigurile pe care le oferă un slot prin liniile de plată cu care este construit, ai posibilitatea să câştigi şi un jackpot impresionant. Mega Moolah, slotul produs de Microgaming conduce lejer la acest capitol, oferind de-a lungul timpului premii de sute de milioane de dolari.

Dar şi sloturile de astăzi oferă la rândul lor jackpot-uri impresionante, un producător ieşind în acest caz în evidenţă, EGT. Toate sloturile care poartă marca acestei companii au 4 trepte de jackpot progresiv, cel mai mare dintre ele ajungând la sume de sute dacă nu chiar milioane de RON.

Cazinouri cu dealer live

Dacă până nu demult erai un jucător care aprecia doar jocurile de masă, trebuia să te deplasezi până la cel mai apropiat cazino din localitate pentru a te întâlni cu jocul favorit. Astăzi, tot graţie internetului, lucrurile s-au schimbat radical în avantajul jucătorului.

Existenţa de secţiuni live de jocuri de masă din oferta cazinourilor online face posibil acest lucru, din fotoliul comod de acasă. 10 ani de la debutul cazinourilor online au fost necesari pentru introducerea acestei opţiuni, însă tot acest efort a meritat din plin.

Astăzi, un jucător pasionat de jocuri de masă are la dispoziţie o paletă diversificată de variante de joc, singura obligaţie fiind aceea de a-şi crea un cont de jucător pe platforma aleasă. Odată ce această calitate este obţinută, un singur click îl pune în postura de a depune imediat un pariu la jocul cu dealer live selectat.

Experienţa este una unică, dealerii sunt profesionişti adevăraţi şi comunică cu tine în limba maternă. Chiar şi locul unde aceştia îşi desfăşoară activitatea este amenajat ca un adevărat cazino, astfel încât să trăieşti cu adevărat experienţa pe care numai un cazino real o induce.

A schimbat această variantă de joc în sistem live modul în care un jucător percepe un joc de masă? Cu siguranţă da, mai ales că şi tehnologia a intervenit în această ecuaţie. Reţele de internet sunt puternice, nu mai există sincope în funcţionarea acestora, deci ţi se asigură ca şi jucător continuitate în joc.

Smartphone-urile

Încă de la început, dezvoltarea cazinourilor online a mers mână în mână cu cele mai noi descoperiri ale ştiinţei şi tehnologiei. Poate că începuturile industriei depindeau de calculatorul fix de acasă, dar astăzi lucrurile s-au schimbat major.

Nu mai eşti nevoit să te conectezi la jocul preferat din faţa staţiei fixe de acasă, aşa cum făceai până nu de multă vreme. Acum, astăzi, ai la dispoziţie cel mai puternic instrument de logare cu care poţi face acest lucru, smartphone-ul.

Se poate spune cu adevărat că apariţia acestuia a revoluţionat atât sistemul de comunicaţii cât mai ales industria de iGaming mondială. Orice jucător care deţine un asemenea telefon are la îndemână jocul preferat cu o simplă glisare pe ecran, lucru care era considerat un adevărat science-fiction până nu de mult.

Te poţi loga de oriunde, nu ţii cont de vreun program de funcţionare şi poţi chiar primi diverse bonusuri personalizate dacă faci acest lucru. În plus, poţi intra pe site-ul de jocuri de noroc unde eşti client direct din browser-ul acestuia sau prin intermediul unei aplicaţii dedicate.

Aceasta invenţie nu numai că a schimbat întregul concept de cazino online dar a determinat şi apariţia jucătorilor moderni, aflaţi în continuă mişcare. Un jucător mobil are nevoie de un dispozitiv pe care să îl ţină tot timpul asupra sa şi un telefon smartphone îndeplineşte la superlativ această cerinţă.

Bitcoin

Monedele virtuale de talia Bitcoin sunt fără discuţie o inovaţie în domeniul finanţelor şi a tranzacţiilor. Aceasta criptomoneda nu se supune legilor unui bănci sau a unui stat, este descentralizată şi se bazează numai pe raportul cerere/ofertă.

Sunt destule cazinouri online care o acceptă dar şi destule care o resping ca metodă de plată. Probabil că volatilitatea pe care Bitcoin o are stă la baza acestei decizii, însă indiferent de opţiunea cazinourilor reticente, Bitcoin şi-a pus amprenta în mod iremediabil asupra cazinourilor online.

Prezenţa ei în lista de metode acceptate de un cazino online arată deschiderea acestuia către inovaţie şi modernism, caracteristici apreciate de către jucătorul mobil din zilele de astăzi. Unele cazinouri chiar oferă bonusuri personalizate dacă jucătorii apelează la această monedă, deci există şi avantaje reale pe care un jucător le resimte din plin.

Concluzie

Tehnologizarea masivă la care asistăm cu toţii astăzi şi-a pus amprenta pe toate domeniile de activitate. Cazinourile nu puteau „scăpa” de acest trend, aşa că apariţia cazinourilor online nu a făcut decât să aducă avantaje considerabile jucătorilor.

Nimeni nu poate ştii direcţia spre care se îndreaptă cazinourile online, însă un lucru este cert, jucătorii nu au decât de câştigat din această evoluţie, aşa că aşteptăm cu interes ce le rezervă viitorul!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram