INVATA SA FACI MACAROONS SI MILLEFEUILLE DE LA UN CHEF FRANCEZ

11 februarie 2016

La cursul ”Macaroons”, din data de 27 februarie 2016, veti invata tehnici de preparare a celor mai in voga deserturi: macaroons. Cursul ”Millefeuille”, din data de 12 martie, va va initia in arta prepararii prajiturilor millefeuille. La final veti putea reusi singuri sa reproduceti retetele prezentate si sa va impresionati oaspetii la urmatoarea masa in familie.
Chef cofetar Jean Marie Guichard are o experienta de-o viata in cofetarie, dupa cum chiar el spune. Vine dintr-o familie unde de 5 generatii prepararea dulciurilor a fost deopotriva arta si meserie. Talentul si experienta lui Jean Marie Guichard va vor ajuta sa deprindeti cu usurinta tehnicile de baza ale preparatelor din tematica, iar jovialitatea si pasiunea pe care o pune in impartasirea cunostintelor va vor face sa va doriti sa reveniti la masa de lucru. Participand la aceste cursuri veti avea sansa de a avea un extraordinar profesor. Unul dintre cei mai cunoscuti cofetari la nivel mondial, Pierre Hermé, a pornit pe drumul cofetariei alaturi de Jean Marie Guichard.
Cursurile se tin in limba engleza, în intervalul 9.30 - 15.30. La final veti pleca acasa cu preparatele realizate si cu un caiet de retete. Costul unui modul este de 300 ron. La fiecare dintre cele doua module numarul maxim de cursanti acceptati este de 8. Pentru inscrieri ne puteti contacta la numarul de telefon 031.425.74.09 sau la adresa de email [email protected]
Scoala Stephane Glacier Bucuresti este cea de-a treia locatie condusa de celebrul chef cofetar francez, dupa cea din Paris si cea din Dubai. Cursurile se adreseaza in special profesionistilor, insa exista si module dedicate amatorilor sub formula «du fourneau à la table».

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram