Am introdus serviciul de notificări în browser OneSignal

3 septembrie 2019
Autor:
livepr

Comunicatele de presă și advertorialele publicate pe LivePR.ro au un potențial mai mare de propagare odată cu introducerea serviciului One Signal, pentru distribuirea de notificări în browser, la fiecare material publicat pe platformă.

Prin introducerea acestui serviciu ne dorim ca utilizatorii LivePR.ro să beneficieze de încă o alternativă de distribuție a materialelor publicate. În același timp, ne dorim să creștem dinamismul platformei prin distribuția în timp real a materialelor noi pe care le publica utilizatorii noștri.

Inițial, serviciul OneSignal a fost introdus într-un mod de testare pentru a constata dacă impactul pe care îl generează ar justifica implementarea lui în toată platforma. Am constatat o creștere constantă a numărului de abonați, precum și a numărului de vizite care veneau în urma notificărilor. Astfel, materialele distribuite beneficiază de o audiență extinsă și într-o creștere susținută.

În doar o lună de testare, numărul abonaților a crescut de la zero la peste 1.000 din care 60% interacționează în mod constant cu notificările primite, în timp ce restul interacționează doar ocazional. Unii abonați au reușit să ajungă la câteva sute de vizualizări a materialelor publicate în intervalul de testare. Recordul de interacțiuni este deținut de un utilizator de Windows care și-a activat notificările pe browserul Mozilla Firefox. Acesta a ajuns la 435 de interacțiuni cu notificările.

Serviciul de notificări aduce un plus important utilizatorilor platformei LivePR.ro, atât editorilor și distribuitorilor de conținut, cât și vizitatorilor. În timp ce editorii beneficiază de un plus de vizibilitate, vizitatorii au posibilitatea de a interacționa imediat cu un conținut care îi interesează dacă se află în fața calculatorului. Serviciul este activ și pe browserele mobile.

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram