fbpx

Intretinerea unei haine de blana

caciuli de blana

Dintre toate hainele pe care le aveti in dulap, haina de blana merita cea mai mare atentie in ceea ce priveste purtarea, ingrijirea si depozitarea. Sigur stiti despre faptul ca blanurile sunt unele dintre cele mai durabile articole de imbracaminte pe care le puteti detine, ceea ce este absolut adevarat. Cu toate acestea, fara o intretinere corespunzatoare, investitia dumneavoastra poate sa nu tina atat timp cat doriti.

Poate fi tentant uneori sa periati haina de blana pentru a reorganiza firele, dar acesta este unul dintre cele mai grave lucruri pe care le puteti face pentru orice tip de blana. Chiar si cele mai moi perii va pot deteriora blana tragand parul si lasand in urma spatii goale. Daca simtiti ca firele de blana trebuie aranjate din diverse motive, rulati usor degetele prin ele, dar incercati sa evitati sa faceti acest lucru cat mai mult posibil.

Credeti sau nu, depozitarea corecta a blanurilor este cel mai bun lucru pe care il puteti face pentru a va asigura ca vor dura cat mai mult timp. Nu pastrati niciodata o haina din blana naturala intr-un loc in care bate lumina directa a soarelui, ci aceasta ar trebui depozitata intr-un loc racoros si uscat. Daca doriti sa o depozitati in dulap, asigurati-va ca este o zona bine aerisita si ventilata. Pastrarea necorespunzatoare poate duce la deteriorarea permanenta a blanii si la reducerea semnificativa a duratei de viata a acesteia.

Daca observati o zona rupta, o pata sau lipsita de blana, duceti haina la un profesionist pentru evaluare. Cu cat mai repede detectati cauza problemei, cu atat mai usor va fi pentru specialist sa o repare. O mica taietura poate deveni mare in timp, ceea ce duce la reparatii mai scumpe in viitor. Acesta este motivul pentru care este intotdeauna important sa examinati haina de blana inainte si dupa purtare, astfel incat sa puteti depasi orice potentiala problema.

De obicei, ar trebui sa evitati curatarea hainei de blana la domiciliu. O curatare profesionala a unei asemenea piese vestimentare este recomandata cel putin o data pe an pentru a pastra aspectul proaspat.

Haine de blana, veste, gulere si caciuli de blana toate la un pret care merita platit in schimbul unei calitati superioare | www.carolinadesign.ro

haine de blana

Daca inca nu aveti haine de blana, dar doriti sa achizitionati una, puteti accesa cu incredere http://www.carolinadesign.ro/ pentru a vizualiza modelele existente in stoc. Tot aici veti gasi veste, gulere si caciuli de blana, toate la un pret care merita platit in schimbul unei calitati superioare!