Intretinerea si modernizarea cailor ferate

19 februarie 2020
Autor:
IzzyReduceri

Modernizarea cailor ferate necesita  traverse de cale ferata –  wooden railway sleepers  – si un efort considerabil. In componenta cailor ferate un element critic sunt traversele. Traversele pot fi fabricate din lemn, beton sau alte materiale. De-a lungul anilor, cea mai buna versiune de material pentru traversele de cale ferata sa dovedit a fi lemnul. Lemnul de esenta tare este cel mai apreciat material pentru construirea traverselor de cale ferata.

Modernizarea traverselor cailor ferate se refera la inlocuirea traverselor crapate sau uzate in timp cu unele traverse noi. Atunci cand folosim lemn de esenta tare procedeul de inlocuire a traverselor se intampla rar deoarece traversele din lemn de calitate rezista timp indelungat.

Modernizarea cailor ferate

Traversele din lemn de esenta tare sunt folosite si la podurile de cale ferata. Podurile de cale ferata sunt zone sensibile si necesita produse de cea mai buna calitate. Firmele care se ocupa cu intretinerea cailor ferate aleg traverse din lemn de esenta tare pentru siguranta calatorilor. Pe langa siguranta calatorilor, traversele din lemn asigura si rezistenta cailor ferate care sunt destinate transportului de marfuri agabaritice.

Companiile romanesti sunt extrem de apreciate pentru productia de traverse de cale ferata. Atat in tara, cat si in strainatate, firmele romanesti care produc traverse de cale ferata se bucura de multi clienti satisfacuti. O companie extrem de populara pentru productia de traverse din lemn este Pamirco. Compania Pamirco produce de ani de zile traverse de calitate inalta la preturi avantajoase.

Aprecierea in domeniul productiei de traverse de cale ferata se obtine atunci cand calatorii si marfurile sunt in siguranta in timpul transportului. Data viitoare cand veti calatori cu trenul veti putea observa elementele importante care va ofera o calatorie in siguranta – traversele de cale ferata.

Pamirco - traverse lemn pentru cale ferata

Compania Pamirco este specializata in constructia de traverse de cale ferată / wooden railway sleepers din anul 2005. Activitatea principală a societăţii este tăierea şi rindeluirea lemnului cu impregnarea lemnului.

Scopul companiei Pamirco este sa ofere calitate, experienta si produse de prima clasa clientilor sai. Succesul companiei Pamirco este datorat fiecarui membru al echipei sale in egala masura.

Email: [email protected]

Adresa: Romania, Timis County, Manastiur, no. 105/A, P.O. 307275

Telefon: +40 256 325 831

cailor ferate

Modernizarea cailor ferate

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram