Intrebari esentiale inainte de implantarea dentara

13 aprilie 2018
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Stiati ca implanturile dentare, dintii artificiali care dureaza o viata si care arata si se simt la fel ca dintii naturali, sunt adesea cea mai buna optiune pentru inlocuirea dintilor lipsa? Majoritatea persoanelor carora le lipseste un dinte ar fi buni candidati pentru implantare dentara, indiferent de varsta. Cu toate acestea, exista cateva exceptii.

Raspundeti urmatoarelor intrebari si descoperiti in ce categorie va aflati!

  1. Exista suficienta masa osoara la care implantul poate adera? Evident, nu aveti cum sa stiti asa ceva, insa un specialist va face evaluarile necesare pentru a afla. In unele cazuri, va fi nevoie de grefe de os pentru a asigura o buna aderenta a implantului.

  2. Aveti diabet zaharat? Glicemia necontrolata poate duce la probleme cu vindecare implantului si creste riscul de infectii dupa interventia chirurgicala a implantului dentar.

  3. Sunteti fumator? Fumatorilor nu le este recomandata aceasta procedura. Acest lucru se datoreaza in parte faptului ca fumatul provoaca scaderea circulatiei, ceea ce duce la probleme cu vindecare dupa interventia chirurgicala si la cresterea riscului de infectie.

  4. Va confruntati cu boli gingivale? Daca inca nu ati descoperit vreo problema la nivelul gingiilor, este posibil ca totusi sa existeste. Acestea pot fi rezolvate inainte de recurgerea la implantarea propriu-zisa.

  5. Luati medicamente? Unele medicamente pot afecta interventia chirurgicala si vindecarea. De exemplu, unele pot duce la cresterea sangerarii in timpul procedurii, iar altele pot creste riscul de infectie osoasa a maxilarului.

Discutati cu medicul despre absolut orice in ceea ce priveste istoricul medical. In acest fel el isi va da seama daca implantul este sau nu potrivit pentru dumneavoastra. De cele mai multe ori esecul implantului poate fi prevenit daca stomatologul stie cum sa actioneze. Specialistul poate ajunge la asemenea performanta numai daca are cunostinte despre starea de sanatate a pacientului.

Cea mai bun implant dentar din Bucuresti doar la clinica Elveto-Dent

proteze dentare din sector 2

 

In cazul in care va orientati catre varianta de inlocuire a dintilor naturali, aflati ca cele mai bune proteze dentare din sector 2 le puteti obtine apeland la serviciile Elveto Dent. Indiferent ca doriti protze dentare mobile sau fixe, aici veti avea parte de succes garantat. Cel mai bun implant dentar din Bucuresti se poate obtine la Elveto Dent, iar acest lucru este o realitate de care se bucura zilnic sute de pacienti! Accesati https://elveto-dent.ro/ si alegeti calea sigura spre un zambet perfect!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram