fbpx

Intra in magazinul online Arli pentru a descoperi MEGA Reducerile la uscatorul de maini cu carcasa din inox

Sistemele complete de igiena au devenit din ce in ce mai cautate datorita avantajelor pe care le aduce celor care doresc sa beneficieze nu numai de un stil de viata modern, ci si de un stil de viata sanatos! Magazinul online Arli se ocupa de comercializarea echipamentelor complete pentru igiena, iar in aceasta perioadqa el iti ofera unul dintre cele mai moderne sisteme tehnologice din aceasta ramura, uscatorul de mani Ultra-Fast cu carcasa din otel inoxidabil!

De la 1190 la 790 Ron – Cumpara acum cel mai performant uscator pentru maini din inox!

Ultra-Fast Ave este uscatorul de maini din inox care economiseste 80% mai mult curent electric decat o fac in mod obisnuite sistemele de igiena clasic. Pretul acestui uscator este o adevarata afacere pentru orice buzunar, intrucat in topul sistemelor complete de igiena, Ultra Fast Ave detine locul 1 in preferintele utilizatorilor. Avantajele sunt multiple! Unul dintre ele a fost specificat, insa in ceea ce priveste modul de utilizare, uscatorul de maini este cea mai buna solutie pentru zonele cu trafic intens deoarece ofera un timp de uscare rapid, in 5-7 secunde de la pornire! Viteza aerului pe care il disperseaza este de 395 km/ora, iar turatia motorului este de 23 000 rotatii/ min. Dupa utilizare, uscatorul se opreste automat( la 1 secunda), iar in ceea ce priveste modul de functionare, el este declansat de un senzor de distant ace poate fi reglabil in functie de propriile preferinte! In ceea ce priveste certificare, produsul este aprobat de TUV GS Y CE, durata medie de viata fiind valorificata la 15 ani, iar garantia produsului fiind valabila timp de 10 ani de la achizitionare! Producatorul acestui echipament de igiena completa este Jofel, unul dintre cele mai renumite branduri din lume!

Despre ARLI CO

Arli Co este magazinul online care furnizeaza la cele mai bune preturi cele mai performante sisteme de igiena completa, scopul sau fiind acela de a le oferi clientilor sai cele mai moderne solutii pentru un stil de viata sanatos! Comenzile se pot realiza direct de pe site sau folosindu-se numarul de telefon 0744 186 557, iar produsele pot fi testate in showroom-ul aflat pe strada Branduşelor 2-4, sector 3, Bucureşti