Intră în Club Krups și câștigă premii garantate!

5 octombrie 2021

În fiecare dimineață îți începi ziua cu o cafea bună, aromată și savurezi fiecare moment de liniște și relaxare, înaintea unei zile aglomerate. Acum ai un motiv în plus de bucurie - Krups lansează platforma dedicată iubitorilor de cafea, Club Krups! Te așteptăm cu surprize și beneficii exact pe gustul tău!

Cumpară un espressor automat și Krups te premiază!

Krups te invită să te alături pasionaților de cafea și să te înscrii în Club Krups, unde poți să câștigi unul dintre cele peste 400 de premii puse în joc.

Ce trebuie să faci? Simplu!

  • Cumperi orice espressor automat Krups până la data de 19.01.2022
  • Intri pe https://krups.ro/club, îți creezi cont și înscrii factura/bonul cu produsul achiziționat până în data de 21.01.2022
  • Ești înscris automat în cursa premiilor Krups!

Ce poți câștiga?

În fiecare lună, primii 100 de membri care își înscriu factura/bonul în Club Krups primesc garantat un pachet de cafea Julius Meinl, de 1 kg și un voucher de 20% reducere la următoarea achiziție a unui produs similar din gama Meinl. Reducerea este valabilă pentru produsele Julius Meinl din categoria boabe şi se aplică la preţul afişat în pagina https://juliusmeinl.ro/shop/.

Iar dacă vrei să-ți savurezi cafeaua în liniște și să scapi de grija curățeniei, unul dintre cele cinci aspiratoare robot Rowenta X-plorer Serie 95 Total Care poate fi al tău, prin tragere la sorți, la sfârșitul campaniei.

Surprizele Krups continuă! Înscrie espressorul tău din gamele Intuition sau Barista pe Club Krups și beneficiezi automat de 1 an de extra garanție.

Pentru mai multe detalii, citește regulamentul campaniei aici.

Arome intense pentru diminețile tale

Băutura favorită este ca un răsfăț zilnic de care ai vrea să te bucuri mereu… și este de înțeles, atunci când este preparată la espressorul tău Krups.

Lasă-te ghidat de Krups Intuition Preference+ pentru a obține o cafea așa cum îți dorești de fiecare dată datorită ecranului digital, ce oferă acces către opțiunile de personalizare a băuturii. Fie că alegi cappuccino sau un espresso, gustul este desăvârșit!

Răsfață-te cu arome îmbietoare, bucură-te de fiecare clipă și intră în universul Krups!

 

Despre Krups

Istoria companiei Krups începe în 1846, în Germania. Brandul Krups este recunoscut la nivel mondial ca fiind un expert în cafea, datorită strategiei sale inovatoare, creată de echipele proprii ce au lucrat întotdeauna cu cele mai bune tehnologii. Interesul continuu pentru cercetare și dezvoltare, testele de performanță, rezistență, standardizarea și utilizarea, care sunt efectuate în Franța, ajută brandul să evolueze în fiecare zi și să ofere produse de calitate excepțională clienților săi.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram