Într-un studio de videochat din Bacău, venitul este într-o continuă creștere

1 iulie 2020
Autor:
WEBDESK

Pandemia de COVID-19 a lăsat foarte mulți români fără locuri de muncă, iar foarte multe afaceri au cunoscut pierderi colosale care amenință, în special IMM-urile, cu falimentul. Nicio regiune a țării nu a scăpat de urmele aduse de pandemie, astfel că zona Moldovei este mai afectată ca niciodată din punct de vedere financiar. Cu toate acestea, într-un studio de videochat din Bacău, veniturile cresc pe zi ce trece și compania reușește să se extindă foarte mult.

Studioul de videochat din Bacău care pe timp de pandemie a avut profituri mai mari

Videochatul a fost printre puținele business-uri neafectate de către pandemia de COVID-19, iar acest fapt se demonstrează prin încasările tot mai mari pe care modelele de videochat le înregistrează. În Moldova, tinerele din industria de videochat care lucrează la Enjoy Studios s-au îmbogățit văzând cu ochii, mai ales pe timpul stării de urgență ca urmare a numărului tot mai mare de membrii pe care acestea îl aveau.

Modelele noastre au cunoscut, în aceste aproximativ 3 luni, venituri mai mari chiar și cu 20 %, ceea ce reprezintă o sumă fabuloasă, ținând cont de faptul că veniturile lor se traduc prin mii de dolari. Aceste încasări au fost posibile ca urmare a numărului crescut de membrii noi care au intrat pe platformele de videochat pe care modelele noastre le folosesc. ” – declară un manager al Enjoy Studios.

Datorită încasărilor uriașe pe care faimosul studio de videochat din Bacău le-a înregistrat în această perioadă, acesta s-a hotărât să se extindă și să angajeze masiv în această perioadă.

Pe fondul pandemiei curente, Enjoy Studios se extinde angajând noi modele de videochat

Enjoy Studios dă dovadă de multă disciplină și profesionalism, astfel că sumele extra înregistrate pe timp de pandemie vor fi investite în dezvoltarea locațiilor actuale.

Cu ajutorul sumelor încasate în această perioadă, dorim să oferim mai multe oportunități tinerelor afectate de pandemie. Acest lucru ne va ajuta să ne dezvoltăm mai repede și mai rapid decât o facem în momentul actual și astfel reușim să profităm de fiecare oportunitate.” – declară un reprezentant Enjoy Studios.

Pentru a putea face parte din familia Enjoy Studios, tinerele trebuie doar să trimită un CV la adresa [email protected] sau să contacteze reprezentanții Enjoy la numerele de telefon 0730 633 335 0730 633 334 și vor primi în cel mai scurt timp o invitație la sediul Enjoy pentru a discuta mai multe amănunte cu echipa de HR.

Pentru tinerele care se vor angaja în această perioadă, Enjoy Studios a pregătit numeroase bonusuri de angajare atractive, pe lângă bonusurile pe care le pot încasa în mod uzual.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram