INTERNATIONAL WOMEN’S ASSOCIATION of BUCHAREST prezinta Bazarul de Craciun 2014

21 noiembrie 2014

Bazarul de Craciun, eveniment filantropic aflat la cea de-a 22-a editie, are loc la Romexpo, Pavilionul C3, pe 7 decembrie, intre orele 10:00 – 17:00, si reuneste comunitatea internationala din Bucuresti, in beneficiul mai multor cauze sociale.
Evenimentul este organizat de IWA, Asociatia Internationala a Femeilor din Bucuresti, organizatie non-guvenamentala, non-profit, fondata in 1978. Membrii acestei organizatii sunt reprezentanti ai Corpului Diplomatic acreditat in Romania, ai comunitatii civile, culturala sau de afaceri, din 40 de tari.
Pe langa strangerea de fonduri, Bazarul de Craciun inseamna explorarea diversitatii culturale a tuturor tarilor prezente si ofera o ocazie unica reprezentantilor nationalitatilor care locuiesc in Romania de a fi impreuna. Peste 40 de Misiuni Diplomatice isi vor prezenta traditiile culturale, muzica, dansul, costumele si produsele traditionale de Craciun.
Evenimentul este prezidat de Comitetul de Caritate al IWA si de catre Excelenta Sa, Giovanna Brasioli, Presedinte Onorific al Bazarului de Craciun. Toate fondurile stranse cu aceasta ocazie merg catre proiectele din Romania pe care asociatia le sprijina activ. Oricine se poate implica sustinandu-si tara, donand produse ce pot fi comercializate la stand sau prin sponsorizari directe.
Multumita sprijinului acordat de catre Misiunile Diplomatice, al companiilor si al tuturor celor care s-au alaturat sarbatorii Bazarului de Craciun, IWA a reusit pana acum sa sustina financiar proiectele mai multor asociatii, printre care Fundatia FARA, Fundatia pentru Dezvoltarea Popoarelor, Fundatia Crucea Alb-Galbena sau Institutul Clinic Fundeni.
Dna. Marina Coanda Bundac, Presedinte al Bazarul de Craciun, Dna. Jessica A. Townsend, Presedinte IWA si intreg comitetul de organizare te invita sa te alaturi comunitatii internationale din Bucuresti si sa te bucuri de ziua dedicata filantropiei, spiritului Craciunului si multiculturalismului.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram