Înţelege și fa te înţeles

Programul este format din trei nivele, fiecare format din două workshopuri interactive (Comunicarea cu tine însuţi şi Comnicarea cu ceilalţi). Acestea din urmă au o tematică aparte, venind în întampinarea participanţilor prin exerciții și tehnici variate, atât din domeniul Programării Neuro Lingvistice cât și din hipnoza clinică.
Nivelele, denumite sugestiv Level 1.0, Level 2.0, Level 3.0 sunt gândite astfel încât să dozeze informaţia pentru o mai bună însuşire a abilităţilor de comunicare. Rolul lor este,totodată, de a ajuta la întelegerea și aprofunda mecanismelor limbajului verbal, nonverbal, precum și a limbajului intern.
Workshopurile din Level 1.0 se vor susţine în felul următor:
1) Comunicarea cu ceilalţi – sâmbătă, 2 iulie 2011, între orele 12.00 și 18.00. Workshopul este susţinut de către Daniela Ghiţulescu.
2) Comunicarea cu tine însuţi – sâmbătă, 16 iulie 2011, între orele 12.00 – 18.00. Workshopul este susținut de către Andrei M. Ludoșan.
Trainingurile se adresează celor care au nevoie de o îmbunătățire a comunicării cu persoanele din jur, fie cei apropiați (familie, prieteni etc.), fie clienți sau parteneri de afaceri.
Costul celor două workshopuri este de 250 RON, sau 125 RON dacă se achiziţionează doar unul dintre cele două cursuri, în care este inclus Ghidul Practic de Comunicare Eficientă și Relaxată și un discount de 10% din costul workshopurilor de la următoarele nivele. Pentru mai multe detalii, poți accesa http://orangepen.wordpress.com. Înscrierile de fac în limita locurilor disponibile.
Partenerii pentru acest program sunt: 3ner.ro, Psihologie Online, Cursuri şi Certificari, psihoterapie.net, urmatorulnivel.com.

Pentru detalii suplimentare și înscriere:
Cristina Năstase, PR Assistant
Cristina.nastase@orangepen.ro
0749.828.603 / 0733.349.670