5 sugestii excelente pentru intalniri accesibile

27 noiembrie 2019
Autor:
Felix Culpa SRL

Nu permite ca intalnirile tale amoroase sa intre in criza! 123 matrimoniale iti da cinci idei de intalniri care nu costa (aproape) nimic...

  1. Cina acasa

Chiar daca nu stii sa gatesti, tot poti lua masa acasa. Suna la un restaurant ce face livrari acasa si aranjeaza o masa pentru doua persoane, aprinde cateva lumanari, pune muzica ta preferata si deschide o sticla de vin care altfel te-ar fi costat de patru ori mai mult. Partea cea mai frumoasa este ca poti sa te duci la culcare fara sa mai fii nevoit sa stai cu ochii pe chelnerul care se misca prea incet.

  1. Nu poti cumpara romantismul

O piesa de teatru proasta, un concert sau o excursie plictisitoare la muzeu ar trebui inlocuite cu o plimbare in parc, unde poti descoperi locuri despre care nu stiai, puteti da o tura cu bicicleta sau sa mergeti la o piata de vechituri. Chiar daca spectacolul a fost bun, concertul a avut un sunet ideal si esti cu adevarat interesat de muzee, experientele pentru care de obicei nu-ti trebuie bilet sunt cele care ne pun in legatura unul cu celalalt cel mai mult. Puteti sa vorbiti despre subiecte neglijate si sa va concentrati cu adevarat unul asupra celuilalt.

  1. Cinema la tine acasa

Daca nu ai bani nici sa inchiriezi un film, poti sa cauti filme online sau sa imprumuti unele de la prieteni. Poti sa creezi aceeasi atmosfera de la cinema si sa rontaiti floricele preparate acasa, care sunt mult mai ieftine si mai sanatoase. Multe femei singure din Cluj sau din orice alt oras din Romania va aprecia cu siguranta efortul de a crea o atmosfera romantic pentru amandoi. Nu uitati sa va opriti telefoanele!

Nu-ti trebuie bilet sa iesi la plimbare in parc!

  1. Ateliere de creatie

Invatati-va unul pe celalalt ceva: de exemplu, arata-i cum sa repare un pneu la bicicleta (deoarece nu aveti bani sa o duceti la un service) sau ea iti poate arata cum sa brodezi un servetel pentru bunica ta, pictati felicitari, puneti la cale o companie mica pentru fabricarea unor accesorii sexuale unice din aparatele de bucatarie, menite pentru total altceva. Sau puteti fi ceva mai putin orientati spre profit si sa experimentati body-painting-ul.

  1. Spune adevarul

Daca nu esti convins/a de ideile noastre, poti sa ii spui partenerei/partenerului ca ai dificultati financiare. Sigur iti va aprecia marturisirea ta sincera a vulnerabilitatii, in special daca o faci inainte sa comandati desertul intr-un restaurant scump. Daca lucrul asta nu se intampla, persoana cu care esti s-ar putea sa nu fie demna de timpul si banii tai - daca le-ai avut.

O privire rapida, o atingere usoara, sa te joci cu parul ori sa-i trimiti un zambet jucaus sunt cu siguranta o parte din ritualul oricarui seducator.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram