Intâlnirea Partenerilor Magister 2016

16 noiembrie 2016

Sâmbătă, 12 noiembrie 2016, s-a desfășurat Conferința Partenerilor Magister. În prima parte a evenimentului, Mihaela Petcu, Director Vânzări Naționale Magister, a prezentat rezultatele programului anual de certificare Magister, rezultatele comerciale obținute anul acesta de parteneri, dar și informații despre noul pachet promoțional “Un magazin într-o cutie”, cu soluție touchscreen completă. Impreună cu Florin Paraschiv, Director Comercial, a înmânat Premiile Magister 2016 celor mai dinamici parteneri și Dealeri Autorizați SmartCash pe anul acesta.

Pe primul loc s-a clasat compania Simon Electronics S.R.L. din Satu Mare, locul al II-lea a fost ocupat de firma Velvet Com din Bacău, iar locul trei i-a revenit, companiei Maart Consiliere Afaceri, Dealer Autorizat SmartCash.

În cea de-a doua parte a conferinței, Dor Bujor Pădureanu, director general Magister Software, a prezentat noua interfața de asistenta tehnica de la distantă Magister, alaturi de platforma destinata prezentarilor de la distanta disponibila dealerilor autorizati incepand din acest an.

Subiectul central al prezentării l-a constituit noua aplicație multiplatforma SmartCash POS NextGen aflata in faza ianintata de dezvoltare, ale cărei principale caracteristici tehnice sunt:

înalta compatibitate cu cele mai avansate dispozitive de afișare HD – 4K;
posibilitatea de a rula pe orice dispozitiv ce utilizează sisteme de operare de tip Android, Windows, iOS sau Mac OSx;
sincronizarea în fundal via LiveSync cu magazinul la care este conectat (nomenclatoare, stocuri, vânzări, încasări);
funcționarea în orice condiții de comunicație (3G, 4G, Wireless, LAN sau offline).
Prezentarea a detaliat domeniile de aplicare, precum și adresabilitatea, respectiv integrarea celor două versiuni SmartCash POS Clasic și NextGen în viitor.

Evenimentul a fost dublat de expoziția de echipamente, în cadul careia Magister și furnizorii specializați au prezentat participanților interesați cele mai performante case de marcat, cântare electronice, precum și dispozitive mobile (diverse tipuri de tablete) – acum esențiale pentru vânzările la distanță (chioșcuri, tonete, târguri, terase, concerte, în piețe, magazine ambulante ori la punctele de comercializare tip van).

Ținând cont de schimbările fundamentale pe piața de retail în contextul reglementărilor cu privire la noile modele de AMEF, directorul general Magister Software a conturat un “portret” al imprimantei fiscale ideale Magister, printre atuurile acesteia regăsindu-se integrarea LAN, viteza sporită de imprimare, posibilitatea de control de la distanță în activitatea de service și fiabilitatea.

Conferința a fost un bun prilej pentru partenerii Magister din întreaga țară de a-și aduce contribuția, în virtutea propriei experiențe, la consolidarea suitei de soluții SmartCash RMS la nivel național, la definirea punctelor forte ale acesteia, dar și a aspectelor de îmbunătățit.

“Pentru al șaptelea an consecutiv, constatăm că Întâlnirea Partenerilor Magister este un eveniment de referință pentru furnizorii de soluții pentru retail din România. Și de data aceasta, partenerii și furnizorii ne-au fost alături în număr mare, iar feedback-ul pozitiv ne confirmă, o data în plus, că SmartCash RMS se afla în topul alegerilor pentru mii de comercianți din toată țara, de la magazine independente, până la rețele cu sute de unități. Experiența de aproape 15 ani în domeniu, stabilitatea, versatilitatea și complexitatea aplicațiilor noastre software, acoperirea națională prin rețeaua de parteneri, precum și îmbunătățirea continuă a serviciilor oferite prin intermediul programului de certificare Magister – iată principalele atuuri care ne-au câștigat, în timp, atât votul de încredere al retailerilor, cât și pe cel al distribuitorilor de soluții pentru acest domeniu. Le mulțumim tuturor și îi asigurăm că viitoarele proiecte ne vor permite să dezvoltăm împreună comerțul din România la standarde peste asteptări”, a declarat Dor Bujor Padureanu, director general Magister Software.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram