Institutul de moda Salomeia Truta: croitoria si constructia de tipare

27 ianuarie 2021
Autor:
SC Data Evolution SRL

Industria modei, in special cursurile de croitorie si constructie tipare si micile afaceri care se ocupa cu vanzarea pieselor vestimentare, a fost nevoita sa-si reduca activitatea cu pana la 80%. Acest impact puternic al pandemiei si al restrictiilor si-a spus cuvantul la nivel global. Pe de alta parte, pasionatii de croitorie si constructie de tipare au sansa ca in acest an sa-si imbunatateasca skill-urile sau chiar sa porneasca de la zero cu ajutorul cursurilor de perfectionare oferite de Institutul de moda Salomeia Truta.

Cu o prezenta impunatoare si o vechime de peste 9 ani, Institutul de moda a instruit numeroase generatii de designeri, croitori, constructori de tipare si mici intreprinzatori, posesori de branduri de haine calitative. Pentru ca timpurile s-au schimbat si nevoile oamenilor odata cu ele, s-a ajuns la decizia de transformare temporara a formatului cursurilor oferite. Frecventa ramane la nivel intensiv, dar numarul de studenti acceptat la un curs a ramas la 1-2. Putem privi si partea buna a lucrurilor si anume ca instructorii se vor focusa pe nevoile fiecarui student in parte.

cursuri de constructor tipare si croitorie

Hainele au facut si vor face parte din viata noastra de zi cu zi. Fie ca ne place sau nu, vom fi nevoiti sa stim cum sa le reparam, cum sa le aducem o imbunatatire sau cum sa ne confectionam unele noi, de la zero. Aceste cursuri nu sunt destinate doar pasionatilor, ci si persoanelor care isi doresc sa invete ceva nou sau sa se reorienteze din punct de vedere profesional.

Institutul de moda Salomeia Truta si-a indreptat mereu atentia asupra unui singur domeniu: moda. Experienta intregii echipe se bazeaza pe cunostinte vaste si o vechime impresionanta. Astfel, toti cursantii vor avea ocazia sa invete croitoria si constructia de tipare la cel mai inalt nivel. Fiecare curs aprofundeaza in amanunt si pas cu pas intregul proces de invatare. Superficialitatea si "invatatul pe dinafara" sunt cuvinte care nu isi au locul in cadrul acestor cursuri.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram