ink9 a implinit 3 ani de activitate

21 septembrie 2012
Autor:
dowmedia08

Creativa si energica, cu o imaginatie care da culoare si viata mediului online, echipa ink9 implineste luna aceasta trei ani de activitate. In tot acest timp, ne-am bucurat de aprecierea a 50 de clienti, pentru care am realizat peste o suta de proiecte. Pasionati de design-ul grafic, naming si copywriting, telul nostru este sa te ducem acolo unde imaginatia prinde viata si sa iti ofera o noua identitate. Totul pentru ca afacerea ta sa straluceasca si sa cunoasca succesul intre miile de site-uri care ocupa World Wide Web-ul.

Cum in viata de zi cu zi a fiecarei persoane, identitatea e tot ceea ce face ca o entitate sa fie definibila si recognoscibila, asa si afacerea ta are nevoie de atribute prin care sa fie unica. Iar ink9 iti ofera toate solutiile de care ai nevoie. Cu profesionalism si eleganta, iti punem la dispozitie toata instrumentele necesare unei noi abordari in mediul online si nu numai.

Dezvoltam cu usurinta site-uri dinamice, ajutam la afirmarea, imbunatatirea imaginii si prezentei in mediul online a oricarei companii. Pornind de la identitatea verbala, locul unde se nasc brand-urile, carora le dam personalitate prin cuvinte memorabile, originale si credibile, ajungem la identitatea vizuala, imaginea firmei, unde imbinam cercetarea cu creativitatea, pentru consolidarea brand-ului, iar in final zabovim la crearea unei comunitati, prin strategii de marketing online.

Asadar, de la cuvinte, la forme si culori, pana la explozia de oportunitati oferita de vizibilitatea pe care echipa noastra o construieste, totul face ca afacerea ta sa-si sporeasca vanzarile si sa fie intr-o continua ascensiune.
Suntem trup si suflet dedicati fiecarui proiect in parte pentru ca business-ul tau sa fie recunoscut si sa patrunda in casele a mii de clienti, care datorita muncii noastre vor alege produsul sau serviciul promovat.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram