Initiativa de a investi intr-un magazin la cheie ShopMic

6 martie 2018
Autor:
SEOWEB SECO SRL

Internetul a evoluat intr-un mod extrem de rapid, patrunzand adanc in viata fiecarui om din societatea noastra.
Prin urmare am ajuns ca astazi viata virtuala sa ne cucereasca in totalitate cu simplitatea comunicarii ei dar si cu disponibilitatea de a obtine acces rapid la diverse informatii de
interes personal.

Tot mai multi oameni au ales sa navigheze pe internet lucru ce ne faciliteaza noua, antreprenorilor, lansarea de noi afaceri rentabile in acest mediu online.
In acelasi ritm cu evolutia internetului, s-a inregistrat o dezvoltare a serviciilor disponibile.
Pentru orice antreprenor vestea ca ar putea sa isi infiinteze o afacere online incita, de aceea, in timp, va dezvolta un intreg lant de afaceri care sa poata conduce spre succes.

Esti in cautarea unui magazin online la cheie?

Magazinele online din Romania au avut un start anevoios, cu toate acestea, in prezent acestea au ajuns sa aiba o foarte mare cota din piata de retail, prin urmare utilizarea magazinelor online ca model de afacere s-a bucurat de un succes spectaculos in ultimii ani.

Cei mai multi au ales sa inceapa deschiderea unei afaceri prin crearea unui magazin online de la zero.
Multi sunt aceia care aleg sa contruiasca un magazin online folosind platforma magazin la cheie ShopMic.

Ce este un magazin online ShopMic?

Un magazin online cum este ShopMic reprezinta instrumentul ideal pe care un antreprenor il poate folosi cand isi propune sa faca comert furnizand produse sau servicii.

ShopMic este decat un website dinamic, ce poate sta la baza deschiderii unei afaceri de succes.

Ce face acest magazin pentru mine?

Spre deosebire de o platforma e-commerce, ShopMic reprezinta o investitie mult mai avantajoasa, fiind ideala pentru toti proprietarii de afaceri fie ele mici sau mari din domeniul vanzarilor online.

Vom intalni avantaje precum:

  • Traducerea în limba romana a meniului
  • Administrare usoara
  • Mobile-friendly
  • Posibilitatea de a introduce oferta zilei
  • Oportunitatea introducerii categoriilor de produse
  • Optiuni si filtre nelimitate
  • Facturare de produse
  • Quick View

Cu ajutorul unui magazin online la cheie ShopMic vei avea posibilitatea de a beneficia de cele mai mici preturi deoarece cheltuielile, chiria, salariatii, depozitare sunt foarte mici sau nu exista.
În ziua de astăzi consumatorii cauta în general preturi cât mai mici pentru toate produsele pe care intentioneaza sa le achizitioneze, lucru pentru care magazinele online reprezinta cea mai buna alegere deoarece ofera cele mai mici.

Spre deosebire de un magazin fizic, produsele dintr-un magazin online pot fi rearanjate direct din fata calculatorului doar prin cateva click-uri de mouse fara a necesita inchiderea magazinului.

Intr-un magazin online, cautarea se va realiza direct de pe ecranul unui monitor unde vei stii exact in ce categorie sa cauti pentru a gasi produsul dorit.
Pentru un vizitator saltul de la o sectiune de produse la alta intr-un magain online se va face instant printr-un singur click, fata de un magazin offline unde este necesar sa parcurgi drumul de la un raion la altul doar pentru a gasi produsul dorit.

Investirea într-un magazin online ShopMic reprezinta o initiativa buna si asta pentru ca ofera afacerii tale o oportunitate de creștere a vanzarilor cât si dobandirea unei aprecieri vizibile în rândul produselor comercializate.
Platforma ShopMic a fost creata în concordanța în primul rand cu nevoile clientilor, beneficiind de o interfata cu o administrare usoara, design modern cât si adaugarea de produse nelimitate.
Realizarea unui magazin online la cheie este tot ce ai nevoie pentru ca afacerea ta sa cunoasca succesul, fie ca detii deja un magazin offline si doresti sa te extinzi, fie ca urmezi primii pasi in antreprenoriat.

Odata cu deschiderea propriului site vei avea nevoie de o platforma sigura care sa-ti aduca tot mai multi clienti si care in acelasi timp sa iti genereze vanzari importante.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram