Inimi frante si relatii rupte - unde se greseste?

30 iunie 2019
Autor:
Login Promotion

Dragostea nu are o definitie exacta, deoarece pentru fiecare dintre noi ea are un alt sens. Cu toate acestea, dragostea se poate descrie ca fiind procesul prin care doi oameni isi exprima sentimentele reciproce unul fata de altul.

Daca ai mai iubit, stii ca dragostea are legatura cu emotiile si cu inima. Poate ai vazut parteneri suferind in dragoste sau din dragoste, inimi care erau brusc rupte in mii de fasii, sau cum prieteni care pareau indragostiti pentru toata viata au devenit brusc cei mai mari dusmani. Si, cu siguranta ca, de fiecare data, te-ai intrebat: Unde s-a gresit? Care este misterul inimilor frante si al relatiilor rupte?

Relatii nerezolvate in trecut

Atunci cand unul dintre parteneri are o relatie nerezolvata in trecut, pot aparea o multime de tensiuni in relatia actuala si se poate ajunge curand la ruperea ei. Exista situatii in care unul din parteneri inca isi mai viziteaza un partener din trecut, totul fara acordul actualului partener de cuplu. Unii fac asta inconstient, in timp ce alti inca mai iubesc persoana din trecut.

Promisiuni incalcate

Cand se face o promisiune, ea trebuie respectata de ambii parteneri. Se intampla deseori ca unul sau chiar ambii parteneri sa incalce in mod deliberat si repetat o promisiune facuta intr-un cadru de maxima incredere si comunicare. O caracteristica comuna a incalcarii promisiunilor este aparitia minciunilor. Unii indivizi mint in continuu, iar acest lucru poate distruge relatia mai repede decat oricare alt factor.

Fiti onesti si sinceri unul cu celalalt si nu incalcati promisiunile facute.

Planuri de viitor diferite

Se intampla deseori ca partenerii sa se iubeasca sincer si cu pasiune si sa aiba mai multi ani de relatie frumoasa, pana descopera ca planurile lor de viitor erau foarte diferite! Daca ar fi clarificat acest aspect de la bun inceput, probabil ca nu ar fi ajuns sa aiba o relatie care nu ducea pentru amandoi spre acelasi scop. Acest lucru se termina intotdeauna cu finalizarea relatiei si cu multe lacrimi si suferinta.

Lipsa de sinceritate

Lipsa sinceritatii, pastrarea secretelor, minciunile de convenienta - adica acele minciuni menite sa nu il faca pe celalalt sa sufere - toate nu vor duce prea departe o relatie sau sex.  Cand unul dintre parteneri simte sau descopera nesinceritatea celuilalt, poate aparea o fisura serioasa care va duce curand la colapsul relatiei.

Pentru a rezista, o relatie are nevoie de sinceritate, onestitate deplina si integritate totala.

Infidelitatea

Nimeni nu va accepta ideea de a-si sti sau a-si vedea partenerul intretinand relatii sexuale cu o alta persoana. Acolo unde exista iubire adevarata, infidelitatea nu poate exista! Pentru a nu exista dubii, contactarea unor dame de companie se considera a fi tot o infidelitate. In afara de umilinta celor care ajung sa fie martori la adulter, apare si riscul expunerii ambilor parteneri la boli cu transmitere sexuala.

Abilitatea de a fi fidel unui partener ajuta la construirea unei legaturi solide de dragoste care nu va putea fi usor distrusa.

Imaturitatea

Una dintre conditiile unei relatii de lunga durata este capacitatea partenerilor de a-si exprima maturitatea si intelegerea. Maturitatea nu are legatura cu varsta si este o functie si o capacitate a mintii de a face fata presiunii, stresului si dificultatilor. Nu exista relatii perfecte, iar cand apar neintelegerile este important ca partenerii sa le solutioneze pe cale amiabila, de la egal la egal, fara presiuni, atacuri, injurii sau subterfugii copilaresti. Viata este o cursa in care vom intalni la fiecare pas obstacole si, daca vrem sa avem o relatie frumoasa, trebuie sa fim capabili sa gestionam ceea ce ni se intampla, adica sa dam dovada de maturitate.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram