fbpx

Ingrijirea porumbeilor voiajori, mai simpla cu produsele optime de la Produse Columbofile

produse columbofile de top

Daca sunteti crescatori de porumbei si cautati produse optime pentru aceste pasari e-shop-ul produsecolumbofile.ro este locul potrivit. Aici veti gasi o gama variata de produse, atat pentru preventie, cat si pentru tratarea diverselor afectiuni ce pot sa apara de-a lungul timpului. Orice columbofil stie ca are nevoie de aliati pentru buna ingrijire a acestor pasari, iar printre altii este vorba de alegerea unui furnizor de solutii, cum este Produse Columbofile.

Ce puteti gasi si cumpara aici

In privinta cresterii porumbeilor exista griji constante, cu fiecare etapa de dezvoltare a acestor pasari. Astfel, antrenamentele constante, dar si refacerea dupa concursuri vor presupune mereu nevoia de a apela la Produse Columbofile, pentru a alege suplimentele necesare reenergizarii si mineralizarii organismului pasarilor.

De aici puteti alege o paleta vasta de produse, unele pe baza de extracte naturale, ce pot fi oferite pentru a trata sau preveni anumite dezechilibre. Unele dintre cele mai cunoscute si eficiente produse semnate de branduri celebre sunt regasite aici: Paloma Belgium, Dac Pharma, Beyers etc.

Porumbeii se nasc sanatosi, pot avea o gena buna, sa provina din familie de campioni, insa simpla alaturare cu altii sau cu cei din concursuri sunt cazuri cu potential de a se infecta cu diversi virusi. Este si unul din motivele pentru care unii aleg calea de preventie si ofera suplimente porumbeilor pentru a le sustine buna functionare a imunitatii.

Daca faceti parte din categoria celor preventivi sau va confruntati deja cu o anumita afectiune a acestor pasari nu ezitati sa oferiti produsele necesare. Iar pe acestea le gasiti negresit la produsecolumbofile.ro.

Cum puteti comanda

Cei interesati pot apela la metoda comenzii online, simplu si rapid, alegand tipul de produs dorit. Orice comanda preluata va fi expediata in timp util prin firma de curierat. Daca aveti nevoie de lamuriri, nu ezitati sa descoperiti si pagina cu intrebari frecvente din cadrul acestui e-shop. Va fi lamuritor pentru situatii de genul sau daca veti dori sa siti ceva despre returnari.

Nu uitati insa ca puteti comanda si telefonic sau puteti cere asistenta prin telefon la preluarea comenzii.

Contact:

 

0773 774 303

 

[email protected]