Ingrijirea corecta a tenului dupa 30 de ani

Trecerea pragului de 30 de ani reprezinta momentul in care crema cu factor de protectie solara si cea hidratanta nu mai sunt nici pe departe suficiente, trebuie intervenit cu ingrediente mai specifice pentru combaterea modificarilor, inclusiv a celor de la nivel celular, caracteristice maturitatii. Este momentul in care incepem sa folosim produsele anti-aging care vor stimula regenerarea celulara si care corecteaza inestetismele.
Gama Power Repair Age CorrectionTM de la Pevonia Botanica contine un demachiant si un tonic, cu care nu se realizeaza doar faza de curatare a tenului, cu ele incepe de fapt terapia anti-aging. Pe fata astfel pregatita se va aplica unul din serurile gamei, iar peste ser, una din creme care a fost aleasa dupa necesitatile tenului.
Gama contine crema cu Colagen Marin al carei efect poate fi mult ajutat de serul cu Colagen, crema cu elastina precedata de aplicarea serului cu Elastina si Shorgum, iar crema cu ADN marin ajutata de serul cu ADN si Diacetyl Boldine.
Produsele care au ca ingredient principal Colagenul Marin se indica persoanelor cu ten uscat, deshidratat si cu riduri evidente. Colagenul continut in produse este extras din pielea de peste si prelucrat astfel incat sa fie foarte asemanator ca structura celui uman. Molecula sa este mica pentru a ii asigura un grad inalt de penetrabilitate. Crema are o structura emolienta data de prezenta scualenilor (grasimi similare celor din piele), a lecitinei si a uleiurilor esentiale din plante.
Produsele cu elastina (serul si crema) sunt adresate persoanelor la care predomina pierderea fermitatii tenului si incepe afectarea conturului facial. Un alt ingredient prezent alaturi de elastina este acidul hialuronic pentru a asigura hidratarea optima.
ADN-ul din ser si crema aferenta are rolul de a stimula regenerarea celulara si de a micsora porii dilatati prin contractia peretilor foliculilor polisebacei. Se recomanda pentru tenurile incarcate dar deshidratate. Diacetil Boldine are rolul de a creste luminozitatea si de a da stralucire tenului.
Pe langa aceste ingrediente specifice anti-aging produsele mai contin ulei de iasomie, de gardenia sau de narcisa, transformand ritualul zilnic de ingrijire intr-o veritabila aromaterapie.
Va puteti convinge de rezultate rasfatandu-va cu un tratament la centrele de infrumusetare Chic Salon sau puteti sa va constituiti propriul program de ingrijire anti-aging, produsele fiind disponibile si in magazinul online LuxBeauty.