Ingrijire medicala cu tehnologiile “BIO INFORMATION”

26 iulie 2012

UTILITATEA CLINICA PE PRIMUL LOC
OMRON asculta cu atenţie necesităţile furnizorilor de îngrijire medicala. Acest lucru adaugă valoare răspunsului nostru in termeni de echipament practic.
Un exemplu potrivit este proiectul de cercetare legat de măsurarea grăsimii viscerale. Am înţeles ca măsurarea precisa a grăsimii implica o calificare dezvoltata si un echipament complet, cum ar fi scanarea CT si MRI. OMRON colaborează cu o universitate pentru a dezvolta o metoda si un dispozitiv simplu.

COMPETENTE ESENTIALE: IDENTIFICAREA BIO-INFO & STABILIREA ALGORITMULUI
Identificarea bioinformatiei este tehnologia monitorizării informaţiei biologice intr-o maniera nerestrictiva, fără contact si neinvazivă. De exemplu: tensiometrele care nu strâng braţul, termometrele fără contact si analizoarele neinvazive ale componentei sângelui. Aceste echipamente elimina orice stress medical nenecesar pacienţilor.
Algoritmii precişi de care ne mândrim se bazează pe teste clinice efectuate împreună cu instituţii medicale si date proprii.

CEA MAI MARE PRODUCTIVITATE & CALITATE
ÎMBUNATATIM MAI DEPARTE PRODUCTIA, DAR PASTRAM CEA MAI BUNA CALITATE DIN LUME

OMRON Matsusaka: Producător Strategic
Fabrica „mama” din sud-vestul Japoniei este responsabila cu produsele, dispozitivele-cheie si echipamentul medical. Scopul este de a oferi calitate sporita intr-o maniera mai rapida si mai sustenabila, insistând pe automatizare avansata, procesare precisa si controlul calităţii.

Facilităţile de Producţie din China, Vietnam si SUA; Angajament fata de Calitate
Respectând programul de Control al Managementului Calităţii implementat in sediul central din Kyoto, Japonia, tehnologia japoneza & produsele sunt fabricate in medii de producţie in masa.
In conformitate cu cerinţele sistemului Calităţii Totale din Japonia, fiecare produs este testat conform specificaţiilor si standardelor internaţionale, înainte sa fie lansat pe piaţa.

Managementul japonez al acestor facilitaţi de producţie optimizează in mod constant procesele de producţie, atributele oamenilor si controalele calităţii, cu scopul de a depăşi aşteptările clienţilor.

Flexibilitate necesara pentru a întâmpina schimbările de pe piaţă
Stocul nostru stabil de produse sigure si de calitate este asigurat de îmbunătăţiri constante ale tehnologiei de producţie si de solidificarea liniilor de producţie, dar si de planuri de producţie bazate pe previziuni precise ale cererii.

CALITATE CERTIFICATA ISO
Suntem producători de echipamente medicale calificaţi de către Organizaţia Internaţională de Standardizare (ISO): OMRON Healthcare a fost certificat conform ISO9001 (asigurarea calităţii) si ISO13485 (sistem de management al calităţii echipamentelor medicale). OMRON Matsusaka a obţinut ISO9002 in 1995, ISO9001 in 1999 si ISO13485 in 2003. OMRON Dalian a obţinut ISO9002 in 1996, iar ISO9001 si ISI 13485 in 2004.

Sursa: Omron

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram