Ingredientele esentiale din produsele de ingrijire a tenului

salon de infrumusetare in sector 1

Exista o serie de ingrediente care sunt introduse in produsele de ingrijire pentru ten care sunt bune pentru diferite probleme ale pielii, inclusiv imbatranirea, acneea, roseata, porii infundati sau pigmentarea. Echipa Joya Salon, salon de infrumusetare in sector 1, a intocmit un ghid cu explicatii despre fiecare ingredient in parte si despre beneficiile si actiuea fiecaruia asupra pielii!

Vitamina A sau retinolul poate fi folosita pentru a reduce semnele imbatranirii. Actioneaza pentru intinerirea si refacerea pielii prin accelerarea activitatii celulare, lasand pielea mai neteda, mai stralucitoare si mai tanara. Retinolul este ingredientul care nu ar trebui sa lipseasca din produsele anti-imbatranire, care au drept scop reducerea ridurilor fine, precum si imbunatatirea tonusului si a pigmentarii inegale a pielii.

Vitamina C este universal apreciata ca fiind ingredientul de ingrijire a pielii care reface stralucirea, netezeste ridurile si actioneaza ca o bariera impotriva stresului din viata de zi cu zi, adica tot ceea ce e nevoie pentru un ten mai tanar. Aceasta vitamina sau acidul ascorbic face parte dintr-o familie de antioxidanti si functioneaza pentru a proteja si detoxifia, protejand structura pielii si promovand productia de colagen pentru a-l pastra plin si ferm.

Acizii alfa hidroxid sau AHA, cum ar fi acidul salicilic, lactic si glicolic sunt folositi in produsele pentru tratarea acneei. Actioneaza prin uscarea cosurilor, a punctelor negre si a petelor albe, provocand desprinderea acestora de stratul superior al pielii. Produsele care contin AHA pot provoca usoare furnicaturi sau disconfort la nivelul pielii si o pot face sensibila la razele UV, de aceea este recomandata utilizarea pe timp de noapte sau impreuna cu o crema cu factor de protectie solara.

Epilare definitiva in Bucuresti | salon de infrumusetare in sector 1 | joyasalon.ro

epilare definitiva in Bucuresti

Vitamina B3 sau niacinamida functioneaza pentru a reduce inflamatia si roseata, precum si imbunatatirea tonusului pielii. Aceasta este mai putin dura decat igredientele AHA, deoarece nu irita si nici nu usuca pielea.

Daca apelati la serviciile cosmetice ale unui salon de infrumusetare, cu siguranta, cosmeticiana va folosi si recomanda produse in functie de tipul pielii si de nevoile pe care le aveti. Daca inca nu ati ajuns la salon, dar doriti o programare la cosmetica sau epilare definitiva in Bucuresti, faceti tot posibilul sa ajungeti la Joya Salon. Pentru a face programari, accesati http://joyasalon.ro/!