INGCO, compania de unelte electrice care oferă soluții pentru orice proiect

28 iunie 2023
Autor:
GROWWWISE

Toți meșterii au nevoie de o companie profesionistă de la care să cumpere diverse unelte. Fie că este vorba de bormașină sau polizor, INGCO le are pe toate! Gama lor variată de scule te va ajuta să ajungi la rezultate miraculoase. De ce? Pentru că ceea ce oferă ei nu este doar diversitate, ci și calitate.

INGCO este o companie prezentă în peste 180 de țări. Experiența lor este una vastă atunci când vine vorba de scule electrice. Dacă vrei să ai o performanță mai bună și o colecție de unelte calitative, la ei ar trebui să apelezi. Echipa cunoaște foarte bine acest domeniu și știe ce să le ofere clienților.

Parteneriatul perfect pentru profesioniști și pasionați

INGCO este partenerul tău numărul 1 atunci când vine vorba de scule. Dacă ești un profesionist, atunci deja știi cât de important este să lucrezi cu unelte durabile și de calitate. INGCO îți oferă exact acest lucru. Un suport fierăstrău circular bun nu se găsește peste tot, dar îl poți cumpăra de la această companie.

Toate categoriile lor de produse oferă performanțe surprinzătoare. Iată care sunt acestea:

 • sudură, lipire și prindere
 • unelte de mână
 • generatoare și motoare
 • scule electrice
 • consumabile și accesorii
 • unelte pe baterie
 • scule pneumatice
 • produse de iluminat
 • accesorii auto
 • pompe, hidrofoare și produse de grădinărit

Alegerea unor scule care să își facă treaba nu este ușoară. Mai ales atunci când ai atât de multe opțiuni din care să alegi. Cu toate acestea, poți avea măcar garanția că ai parte de produse de calitate net superioară.

INGCO – sculele care te vor face mai productiv

Atunci când lucrezi cu unelte de calitate, automat vei fi mai productiv. Calitatea înseamnă că aceste produse sunt mai eficiente și mai puternice. Lucru care te va ajuta să termini un proiect mult mai repede, fără să îți consumi atât de mult din energie. Iată care sunt sculele electrice pe care această companie le oferă:

 1. Polizoare
 2. Rindele electrice
 3. Șlefuitoare electrice
 4. Trimmer electric
 5. Trusa PPR
 6. Mașini electrice de tuns iarba
 7. Mașini electrice pentru debitat metal
 8. Mixere electrice
 9. Oberfreze
 10. Bormașini
 11. Ciocan de lipit electric
 12. Fierăstraie electrice
 13. Flexuri unghiulare electrice
 14. Mașină de tăiat beton si asfalt
 15. Picammer Demolator
 16. Picammer SDS
 17. Picammer SDS MAX
 18. Pistoale de Suflat Aer Cald

Sculele INGCO sunt supuse unor controale de calitate continue. Acestea sunt excepționale nu doar datorită performanței, ci și al designului. Sunt confortabile de folosit, chiar și de începători. Execuția lucrărilor va fi mai ușoară datorită produselor companiei. Poți crea lumea cu propriile tale mâini alături de cele mai bune produse!

Ai nevoie de un polizor calitativ? INGCO oferă eficiență și performanță!

Ai nevoie de o sculă care să lustruiască și să îndepărteze rugina. Această companie îți sare în ajutor! Echipa oferă unele dintre cele mai bune polizoare de pe piață. Cu ajutorul lor poți să pregătești suprafețele, să îndepărtezi zgârieturile și multe altele!

Iar pentru că este important să te protejezi atunci când mânuiești o asemenea unealtă, INGCO oferă și echipamente de protecție. Trebuie să îți iei întotdeauna siguranța în serios. Cu această companie îți va fi ușor să faci acest lucru.

Fierăstrău electric la cele mai avantajoase prețuri

Un fierăstrău electric de calitate și la prețuri foarte bune se găsește doar la această companie expertă. Ei oferă fierăstrău electric atât circular, cât și pendular. Uite care sunt cele mai bune dintre acestea:

 • Fierăstrău Circular 1400W 185mm – 449 lei
 • Fierăstrău Circular 1400W cu Suport – 599 lei
 • Fierăstrău Pendular 400W – 174,90 lei
 • Fierăstrău Pendular 800W – 349 lei
 • Fierăstrău circular FIX cu suport 1400W 210mm – 322,30 lei

Pe website-ul companiei se găsește câte ceva pentru toate nevoile și buzunarele. Totuși, acest lucru nu înseamnă că nu vei avea parte de calitate.

Proiectele tale de construcții pot fi un succes alături de INGCO

Un proiect care are succes are nevoie de două lucruri: un meșter priceput și scule de calitate. INGCO te poate ajuta cu unul dintre aceste lucruri. Dacă îți dorești să comanzi vreun produs de la această companie, poți intra pe website-ul lor ingco.ro.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram