In informatica inteligenta artificiala (IA) este inteligenta expusa de masini!

Cercetarea IA este numita de informatica un studiu al „agentilor inteligenti⁠”: orice dispozitiv care isi percepe mediul si efectueaza actiuni care maximizeaza sansa de a-si atinge cu succes obiectivele.

Recent, echipa bestautovest.ro a lansat prima versiune de AI, care este conceputa pentru a prelua comenzile de la clienti si pentru a le transmite catre echipajul magazinului online de piese si accesorii auto intr-un timp foarte scurt.

Intrucat masinile devin din ce in ce mai capabile, sarcinile considerate a necesita „inteligenta” sunt deseori eliminate din definitia IA, un fenomen cunoscut sub numele de efectul IA.

Daca doriti sa achizitionati un produs sau mai multe din cadrul magazinului online de piese si accesorii auto – bestautovest.ro, acest asistent virtual va prelua informatiile necesare referitoare la:

 

  1. Detaliile si specificatiile automobilului

Marca – Model – An Fabricatie – Tip Caroserie – Carburant.

Exemplu de formulare a frazei pentru un raspuns cat mai stabil din partea AI-ului.

(Dacia Logan 2 Diesel, anul de fabricatie in 2008, Berlina)

 

  1. Accesoriile / Piesele auto dorite pentru automobil.

Vreti sa achizitionati / sa primiti informatii / detalii despre: (Covorase Auto universale / dedicate, etc)?

Pentru un timp de raspuns rapid si eficient din partea echipei bestautovest.ro, in cazul in care doriti sa comandati piese auto pentru automobilul dvs, o sa aveti nevoie de seria de caroserie.

Seria de caroseria va ajuta operatorii magazinului online sa va ofere doar piese auto compatibile in proportie de 100% pentru masina dvs.

RAPIDAUTO_STEP1

In cazul in care nu aveti seria de caroserie cand sunteti in discutie cu asistentul virtual, puteti trece peste acest pas spunand doar “ nu am seria momentan”.

Asistentul virtual al magazinului va nota acest detaliu si il va transmite colegilor din departamentul de vanzari care urmeaza sa va contacteze cu informatiile si detaliile cerute de dvs.

Programul inteligentei artificiale este de 24/24. Aceasta inteligenta artificiala simplifica efortul si timpul de cautare pe internet pentru accesorii sau piese auto.

  1. Metoda de contactat, confirmarea datelor de contact!

Echipa bestautovest.ro va poate raspunde la intrebari pe urmatoarele platforme de socializare: Instagram, Facebook, Whatsapp, Telegram pe Email sau Telefonic.

Pentru a indeplinii o achizitie online de pe site-ul bestautovest.ro si rapidauto.ro prin intermediul inteligentei artificiale timpul necesar de investit va fi mai mic de 5 minute – daca specialistii cunosc detallile automobilului specificate mai sus.

RAPIDAUTO_STEP2

Viziteaza magazinul online de piese si accesorii auto – bestautovest.ro – si achizitioneaza produse online cu ajutorul inteligentei artificiale.