Info World Romania lider in domeniul software ului medical pe piata locala vrea sa si consolideze pozitia si sa castige noi parteneri pe

18 martie 2013
Autor:
dowmedia08

Participarea Info World la targ a avut drept scop sporirea prezentei pe piata americana si cresterea numarului de proiecte cu reprezentanti ai companiilor internationale. Accesul la eveniment i-a adus pe reprezentantii organizatiei alaturi de 34.696 de participanti, dintre care 13.985 de profesionisti din domeniu si 1.158 de expozanti.

Info World este prezent pe piata din SUA inca din 2011 si are in prezent doua proiecte majore cu parteneri locali.

Reprezentantii companiei romanesti au avut acces la studii de caz si la sesiuni extraordinare prin care s-a prezentat experienta practica a unora dintre cele mai mari spitale din lume, precum si a medicinei primare.

Temele evenimentului din acest an au urmarit sa coreleze oferirea de informatii despre cele mai moderne practici din domeniul sanatatii cu cele mai noi tehnologii, adaptate cerintelor actuale. Astfel, puncte importante pe agenda evenimentului au fost importanta IT-ului, reformele in sanatate, translatia de la o tehnologie statica la o tehnologie mobila precum si importanta interactiunii dintre sistemul guvernamental si furnizori.

“Info World participa in fiecare an la HIMSS Europa, iar din acest an am luat decizia de a participa si la editia din Statele Unite, avand in vedere prezenta noastra pe piata locala, cat si dorinta noastra de a ne dezvolta acolo. Acest targ este o buna oportunitate de a promova serviciile noastre in fata unor companii medicale prestigioase si de a demonstra, inca o data, angajamentul nostru pentru tehnologii performante si produse de top. Totodata, este o ocazie de a ne informa cu privire la cele mai noi solutii IT si la exigentele pietei internationale, la care noi consideram ca suntem obligati sa ne adaptam.”, a declarat Daniel Nistor, Director Executiv la Info World.

Despre Info World

Info World ofera solutii informatice integrate, dedicate domeniului sanatatii, raspunzand cerintelor oricarui prestator de servicii medicale.

Cu peste 150 de unitati sanitare informatizare din sistemul public si privat, mai mult de 20.000 de utilizatori si 7.000 de statii de lucru instalate, Info World este lider in Romania in furnizarea de solutii informatice integrate pentru sectorul de sanatate.

Compania are peste 12 ani de experienta in domeniul software medical.

Despre HIMSS

HIMSS (Healthcare Information and Management Systems Society) este o organizatie non-profit focusata exclusiv pe stabilirea directiei globale pentru utilizarea optima a tehnologiei informatiei si sistemelor manageriale pentru imbunatatirea sistemului medical. Infiintata acum 52 de ani, HIMSS si organizatiile partenere au sediul central in Chicago si alte sedii in Statele Unite, Europa si Asia. HIMSS reprezinta aproximativ 50.000 de membri, din care mai mult de doua treimi sunt furnizori de servicii de sanatate, organizatii guvernamentale si organizatii non-profit. HIMSS are peste 570 de companii private partenere si mai mult de 225 de parteneri organizatii non-profit.

Incepand cu 2000, HIMSS organizeaza anual un targ cu acelasi nume pe trei continente: Europa, Asia si America de Nord, dedicat profesionistilor din tehnologia informatiei din sistemul medical. Evenimentul din New Orleans este unul dintre cele mai mari din lume, atat ca numar de participanti, cat si ca spatiu alocat: o zona expozitionala de dimensiunea a 10 terenuri de fotbal american.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram