fbpx

Incurajati creativitatea micilor artisti si cumparati acuarele multicolore de la Total Office

Invatacelul familiei este pasionat de desenat, iar activitatea sa preferata este colorarea cartilor special concepute pentru a-i dezvolta creativitatea? Sprijiniti-I talentul, prin achizitia unor acuarele de calitatea, din magazinul online de papetarie si birotica, Total Office. Doar aici, parintii vor avea posibilitatea de a le comanda celor mici seturi de acuarele Tempera, pensule si alte rechizite care le vor fi de folos atunci cand cei mici isi vor petrece timpul liber desenand si pictand personajele lor preferate sau peisaje care-i inconjoara.

Acuarele si accesorii pentru pictat moderne

Daca pana acum cativa ani, cei mici erau obisnuiti sa foloseasca niste articole de birotica simple, fara caracteristici care sa le usureze procesul de desenare, astazi, magazinul online Total Office le pune la dispozitie niste acuarele moderne, mult mai usor de folosit, confectionate din materiale de cea mai buna calitate. In oferta larga de produse pentru desen, de la Total Office, se vor regasi:
• Acuarele Tempera
• Pensule cu varf rotund, practice si de incredere, avand un grad inalt de siguranta, astfel incat cei mici sa nu se raneasca in timp ce le manipuleaza
• Acuarele cu un numar variat de culori
• Cutii pentru apa si pentru curatarea pensulelor
• Pensule Click@Go, din par sintetic, cu uscare rapida si varf rotund
• Guase
• Acuarele Tempera lavabile, pentru pictura cu mana
• Kituri cu plastilina si forme multicolore
• Vopsea acrilica metalizata, rezistenta la apa, in seturi de mai multe culori

Acuarele, plastilina si guase Tempera la preturi ieftine

Fata de papetariile fizice, magazinul online cu rechizite scolare si articole de birotica va comercializeaza articole pentru desen de cea mai buna calitate, la preturi ieftine, astfel incat orice parinte sa ii poate oferi copilului ce-i mai bun. De asemenea, pentru a acoperi toate cerintele venite din partea adultilor, Total Office mai comercializeaza online si articole de grafica, articole creative, articole pentru prescolari, blocuri de desen, caiete si blocnotes-uri, carioci si carti de colorat. La preturi adaptate oricarui buget, Total Office va avea grija ca fiecare copil sa se bucure la scoala si in timpul liber de acuarele, pensule si alte articole pentru desen moderne, de calitate si care sa ii transforme pasiunea in cea mai placuta activitate.

DESPRE Total Office

Total-Office.ro este o papetarie online care comercializeaza articole de birotica, papetarie, tehnica de birou, fiind, in acelasi timp, si un producator de stampile. La un raport calitate-pret echitabil, Total Office le ofera clientilor o gama divesificata de articole pentru birou si scoala, precum si produse IT sau consumabile originale. Pentru comenzi online, completati formularul online prezent pe pagina online sau trimiteti un e-mai la adresa [email protected]. Gasiti echipa papetariei online si la numarul de telefon 021 420 78 45/ 0724.633.423 sau la adresa societatii din Strada Garoafei nr. 1A, Corp Cladire C6, Parter, incinta VIGOTEX, Sector 5, Bucuresti.
###