Inchirieri schele metalice

29 martie 2018
Autor:
SC Creative Online Network SRL

La depozituldeschele.ro iti propunem solutii personalizate, pentru orice serviciu de inchirieri schele metalice in Bucuresti. Cu posibilitatea de a solicita transportul lotului de schele catre locatia aleasa, dar si pentru instalarea acesteia impreuna cu o echipa specializata, depozituldeschele.ro se pliaza pe necesitatile constructorilor din Romania, prin disponibilitate si deschidere catre solutii profesionale, pentru proiecte de succes.

Tipuri de schele metalice de inchiriat

Daca proiectul tau necesita schele metalice fixe, noi iti propunem schele metalice de inchiriat modulare Kwikstage.

Spre deosebire de schelele metalice clasice, schelele K-stage se caracterizeaza prin existenta cadrelor prefabricate, printr-un grad ridicat de flexibilitate.

Formate din stalpi de otel de 2 si 3 m, avand posibilitatea de a stabili nivele de lucru oriunde este necesar, schelele metalice K-stage se fixeaza printr-un sistem de V-uri.

Caracteristica cea mai importanta a acestor tipuri de schele o reprezinta posibilitatea de a realiza structuri metalice intercalate, pentru un acces ridicat la inaltime.

Cu o latime de lucru de 1.2 m si 0.8 m, schela metalica K-stage detine o lungime multiplu de 2.5 m.

Pret inchiriere schele metalice

Depozituldeschele.ro pune la dispozitie serviciul de inchiriere schele metalice pentru fatada , industrie si constructii la preturi cuprinse intre 1 si 1.5 Euro/ mp/ luna + TVA.

Serviciul de inchiriere schele metalice in Bucuresti, pentru case individuale, pentru suprafete mici, se afla la pretul de 150 Euro / luna fara TVA si transport inclus.

Schele metalice mobile

Pentru un acces facilitat la inaltime, printr-un grad ridicat de securitate, conform cu normele europene privind SR EN1004:2005, schelele mobile pot fi utilizate atat in exterior cat si in interior.

Cu dimensiuni cuprinse intre 10.5 m si 14.5 m, intaltimea maxima a podinei este cuprinsa intre 8.5 m si 12.5 m.

Pret inchiriere schele metalice mobile

inchirieri schele metalice mobile pret

Pentru inchiriere schele mobile pe perioada de o saptamana, cu inaltimi de lucru cuprinse intre 3 – 4.5m, pretul este de 75 Euro + TVA.

Schela mobila cu inaltime de lucru cuprinsa intre 6.5 – 10.5m, poate fi inchiriata la pretul de 100 Euro + TVA / saptamana.

Schela mobila cuprinsa intre 12.5 – 14.5m, poate fi inchiriata pentru pretul de 120 Euro / saptamana + TVA.

Oferta pret inchiriere schela mobila

inchiriere schele metalice

Pentru perioadaele mai mari de inchiriere schele, preturile sunt negociabile, in functie de inaltimea de lucru, perioada de inchiriere si garantiile oferite de catre companii pentru echipamente.

Contact depozit inchiriere schele

Suna la 0735 211 091 si obtine oferta de pret personalizata pentru schela de inchiriat, care sa se muleze conform necesitatilor tale.

Depozitul De Schele SRL sustine afacerea ta, la inaltime!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram