Iata ce trebuie sa stii cand apelezi la inchirieri auto Bucuresti

inchirieri auto Bucuresti

Iata ce trebuie sa stii cand apelezi la inchirieri auto Bucuresti

Cei care doresc sa apeleze la o firma de inchirieri auto Otopeni trebuie sa stie care sunt cele mai frecvente intrebari pe care trebuie sa le adresam firmei de inchirieri auto Ploiesti. In cazul in care este prima data cand apelezi la servicii de inchirieri auto Bucuresti este indicat sa fii atent/a in mod special la punctul 3 din lista de mai jos.

Exista multe persoane care apeleaza la serviciile firmelor de inchirieri auto Bucuresti in perioada sarbatorilor de iarna. Pentru a face procesul mai usor si pentru a evita neintelegerile este ideal sa fiti informati cat mai complet despre procesul de inchiriere.

De ce tinem cont atunci cand apelam la serviciile de inchirieri auto Bucuresti?

  1. In primul rand, tinem cont de perioada pentru care ne dorim automobilul de inchiriat. In perioadele aglomerate de sarbatori este indicat sa va rezervati masina cu cateva saptamani in avans. Se aplica in cazul in care aveti nevoi speciale cu privire la clasa de masina, spatiul de depozitare sau numarul locurilor pentru pasageri.
  2. Tinem cont de faptul ca o firma de inchirieri auto Bucuresti nu poate pastra o masina fara o plata in avans. Rezervati o parte din bugetul calatoriei pentru a rezerva masina dorita.

inchirieri auto Bucuresti

  1. Contractul si plata garantiei. Orice masina alegem trebuie sa citim cu atentie detaliile contractului. In contract se mentioneaza plata unei garantii. In caz de accident sau daca apar alte probleme cu masina inchiriata, firma isi rezerva dreptul sa opreasca acea garantie pentru a repara daunele masinei.
  2. Soferul trebuie sa detina permis de conducere de mai mult de un an de zile. Pentru firmele de inchirieri auto Bucuresti este importanta siguranta. Un sofer incepator nu inspira siguranta si din acest motiv majoritatea firmelor de inchirieri refuza sa dea masini soferilor incepatori.

Despre Five rent a car

Five – Rent a Carreprezintă o solutie pentru închirieri auto in Bucuresti, Romania. Desi a inceput ca o firma mica deinchirieri auto in Otopeniacum multi ani, compania Five a crescut in profesionalism.

Prin experienta acumulata Five a ajuns sa fie apreciata de sute de clienti in fiecare an.

Clientii pot apela la serviciile FIVE 24/7 oricand ai nevoie de inchirieri auto, inchirieri VW Transporter, inchirieri microbuze sau de inchirieri masini.

Date Contact:

Website: inchirieri-auto.co

Telefon 0725.572.989, persoana de contact Ciprian.

Email contact: ciprian.razvan@gmail.com