Inchirierea de dube frigorifice – o solutie viabila pentru companii de catering

Izoterme de inchiriat

Inchirierea autoutilitarelor frigorifice reprezinta un mod nemaipomenit de a satisface cerintele companiilor de catering si nu numai, avand o serie de avantaje suplimentare atat pentru companii mici, dar si pentru cele mari si mijlocii care doresc sa apeleze la astfel de servicii atat de uzuale in aceste zile din timpul pandemiei.

Puteti apela la serviciile de inchirieri de dube frigorifice atat pentru o perioada scurta de timp dar si pentru o perioada mai mare de timp, in functie de nevoile si preferintele dvs. In functie de perioada pe care decideti sa o alegeti si daca este pe termen lung, atunci puteti sa scadeti si costurile, aceste companii care ofera servicii de inchirieri de dube frigorifice fara sofer oferind tarife reduse pentru contracte pe termen lung.

Va puteti baza intotdeauna pe autoutilitare de generatie noua, cu dotari de top pentru a fi usoare de condus chiar si cu categoria B de permis de conducere si cu agregate frigorifice recunoscute la nivel mondial pentru modul ireprosabil in care mentin temperatura atat pe refrigerare cat si pentru congelare pentru alimente, bauturi si alte produse care necesita temperaturi scazute si monitorizate cu ajutorul echipamentelor din dotare.

Toate autoutilitarele oferite de compania noastra RentFrig.ro detin autorizatie DSV pentru transport de alimente si nu numai cat si mentenanta de calitate sau intretinerea parcului auto cu strictete maxima astfel incat sa oferim clientilor nostri servicii de inchiriere de calitate. Totodata, ele se livreaza cu plinul de motorina, cu rovinieta si asigurare valabila pe tot teritoriul UE astfel incat grija dvs. sa se refere doar la sofatul dubei frigorifice.

Indiferent de industria in care compania dvs activeaza, suntem aici pentru a va oferi cele mai bune servicii de inchiriere in functie de marfa pe doriti sa o transportati cat si de cantitatea acesteia. Astfel, va putem indruma sa alegeti din parcul nostru de autoutilitare frigorifice si sa porniti cu una la drum, intotdeauna in siguranta din punct de vedere tehnic si al autorizatiilor sau asigurarilor detinute.

Specificam faptul ca din flota noastra auto fac parte doar autoutilitare ale brandurilor cunoscute cum ar fi Hyundai, Mercedes, Peugeout, Ford sau Renault, care au dotari suplimentare speciale pentru confortul soferului cat si dotari ale agregatelor frigorifice cu functii de refrigerare si congelare si termodiagrama cu imprimanta pentru un control strict al temperaturii in timpul transportului pana la destinatie.

Indiferent de perioada pe care alegeti sa inchiriati o autoutilitara frigorifica, de locatia in care veti transporta marfa sau de dorintele dvs, suntem aici pentru a va asigura de acelasi nivel al calitatii serviciilor cat si al dubelor frigorifice puse la dispozitie.

Asadar, va asteptam pe rentfrig.ro pentru a rezerva o autoutilitara frigorifica fara sofer, la telefon sau la sediul nostru pentru a discuta despre nevoile companiei dvs si despre un contract bazat pe incredere, respect si seriozitate in afaceri.