Inchirierea unei masini de la Trax Auto, un serviciu convenabil

rent a car

Inchirierea unei masini presupune o necesitate pentru deplasari rapide si flexibile, conform cu planul dorit. Cei care detin permis auto, nu insa si un autovehicul gasesc metoda inchirierii una convenabila. Totusi serviciul rent a car se adreseaza atat celor care doresc inchiriere pe termen mediu sau lung.

Trax Auto pune la dispozitie o flota de masini, in stare perfecta de functionare, dar si estetic vorbind intrunesc toate calitatile. Tipurile de masini sunt diferite, de la cele de clasa economic la cele de lux, SUV sau VAN. Oricare dintre acestea se poate inchiria chiar si pentru o zi sau pentru mai mult de 22 de zile, caz in care pretul devine mai rentabil.

Daca despre modul de inchiriere stie mai toata lumea, regulile fiind intr-o oarecare masura similare, ceea ce diferentiaza agentiile intre ele se refera la preturi, avantaje de asemenea. Se remarca asadar oferte speciale de rent a car Otopeni de la Trax Auto, ce tin nu numai de costurile in sine aferente autoturismelor, ci si pachetele de servicii ce includ si dotari extra, cum ar si scaunul auto pentru pasageri copii, conexiune la internet, GPS etc.

Inchiriere Otopeni

Un aspect prin care Trax Auto s-a facut remarcat de asemenea se refera la  inchirieri masini aeroport Otopeni. Aceasta metoda presupune preluarea direct din aeroport. Asta inseamna ca de indata ce ati ajuns la terminal nu trebuie sa va mai precupe transportul si costurile aferente acestuia. Totul poate fi stabilit din timp astfel ca masina va fi pregatita spre a porni la drum.

Aceeasi metoda se va aplica si la predare, ceea ce faciliteaza modul in care va fi organizat programul, astfel incat se va exlude necesitatea de transport catre aeroport. Mai confortabil si la indemana, inchirierea direct din aeroport si predarea in acelasi mod reprezinta o modalitate practica pusa la dispozitie de Trax Auto.

Daca se va alege acest gen de inchiriere, flota de masini si alte dotari extra pot fi de asemenea solicitate. Cu alte cuvinte, nimic nu se schimba, parte de locul de predare si primire.

Alte avantaje ce rezulta din colaborarea cu Trax Auto

Trax Auto dispune de varietate, asta insemnand ca ofertele pot cuprinde si variante low cost. In functie si de buget sau de tipul de context pentru care se va necesita inchirierea, Trax Auto dispune si de variante elegante, business class.

De asemenea, politica preturilor corecte este ceea ce defineste de asemenea colaborarea cu aceasta agentie de rent a car. Este important de stiut ca agentia cu care veti colabora nu are taxe ascunse si nu modifica costurile, astfel incat la predare sa aveti sume colosale si nestiute de achitat.

Pentru cei care au nevoie de dotari extra, acestea sunt de asemenea disponibile. Trax Auto poate oferi soferilor si portbagaj auto, sofer personal, lanturi de iarna sau laptop, acestea urmand sa fie platite conform cu perioada de folosire. Sunt servicii extra, taxate ca atare.

Pentru detalii privind posibilitatea de a inchiria sau de a rezerva mai intai de toate cei interesati trebuie sa acceseze pagina oficiala, www.traxrentacar.ro.