Inchirerea unei masini nu a fost nicicand mai facila – oferta Airport Car

airport car

In ultimii ani, serviciile de inchiriere masini au devenit atat de populare incat pare destul de banal sa soliciti asa ceva. Piata este plina de oferte, insa o atentie deosebita trebuie acordata in privinta detaliilor de colaborare. Se disting aici cei care ofera pachete complexe si preturi nu doar accesibile, ci corecte si rentabile.

Asa se face ca Airport Car pune la dispozitie serviciul de inchirieri auto Cluj, pentru a facilita programul celor care ajung in Cluj sau pleaca de aici. Zona de aeroport este una aglomerata si la departare, astfel ca de fiecare data se impune nevoia de a stabili ruta cu un anumit mijloc de transport. Mai comod, confortabil si de preferat este autovehicului, insa cel personal va trebui predat cuiva, la plecare. De aceea inchirierea este varianta alternativa ce scuteste de astfel de griji.

Inchirierea prin Airport Car

Trebuie sa stii ca aici este vorba de servicii de inchiriere sau transfer cu sofer pentru cei care pleaca din aeroport catre alte destinatii sau cei care doresc sa ajunga in aeroport, pentru plecari sau preluari de persoane.

Avantajele de colaborare sunt in masura sa demonstreze ce inseamna calitatea serviciilor. Iata mai specific despre ce este vorba aici:

Disponibilitate extinsa – cel mai frustrant este sa nu iti poti planifica complet un traseu sau o plecare cand nu exista program la o anumita ora pentru un serviciu dorit. Este valabil si cand vine vorba de transport. Stabilirea unei rezervari in vederea inchirierii auto prin Airport Car este mai facila ca oricand, pentru ca au disponibilitate non-stop.

Optiuni variate, consiliere la pachet – vei descoperi aici o multitudine de optiuni, printre care masini confort, compacte sau de lux. Daca nu stii ce sa alegi, poti oricand sa intrebi detalii sau sa ceri ajutor din partea celor care reprezinta agentia mentionata. Nimic nu se compara cu ajutorul specializat ce vine din partea unui cunoscator al domeniului.

Fara taxe – in multe dintre cazuri te vei lovi de tot felul de taxe extra ce se impun pe langa inchirierea in sine. Afla ca la Airport Car nu se aplica astfel de masuri.  Nu vei fi taxat extra daca vei dori sa rezervi, nici macar daca vei dori sa anulezi rezervarea in cauza.

Mai mult decat atat, ai la dispozitie si optiuni suplimentare, in cazul in care calatoria ta va impune asta. Spre exemplu, un scaun auto pentru copil, dupa cum prevede legea, pentru a calatori in siguranta, un sistem de navigare pentru a ajuta soferul sa gaseasca drumul cel mai rentabil sunt optiuni ce se pot cere extra. In plus, orice masina aleasa nu are limite de kilometri, iar predarea se poate face si in alte localitati.

Spus pe scurt, Airport Car iti faciliteaza modul in care iti planifici plecarile sau sosirile in Cluj. Ai parte de servicii de acest gen pentru a fi confortabil si in siguranta pe traseul pe care il ai in vedere. Poti de asemenea sa soliciti transfer la aeroport, cu sofer, pentru a nu te obosi cu acest lucru. Servicii profi de acest gen se regasesc in cadrul paginii oficiale, airportcar.ro.