fbpx

Incearca sauna cu ozon la Vraja Marii

Terapia cu ozon este recunoscuta pentru minunatele sale efecte de remodelare corporala, incetinire a imbatranirii, dar mai ales pentru cresterea fertilitatii atat la femei cat si la barbati. Cu ajutorul saunei cu ozon se poate ajunge la un echilibru hormonal,  datorita stimularii sanguine si microcirculatiei. Este extrem de eficienta pentru reducerea semnelor clinice de edometrita, fiind mult mai eficienta decat antibioterapia sau terapia hormonala. Vino sa te bucuri de efectele curative ale saunei cu ozon la baza de tratament din Constanta, Vraja Marii!

La baza oricarei afectiuni se afla oxigenarea insuficienta la nivel celular, iar terapia cu ozon vine si repara din interior, reducand zona afectata si inflamatia. Amestecul de ozon si oxigen imbogatescte sangele si implicit celulele, neutralizeaza toxinele acumulate de-a lungul timpului in corp, reduce inflamatiile, regleaza PH-ul si imbunatateste circulatia sangelui. Printre efectele saunei cu ozon se regasesc cel antibacterian, antiinflamator si stimulator imunitar. Incearca si tu ozonoterapia din Eforie, la Vraja Marii.

Sauna cu ozon se afla de acum printre terapiile disponibile oricand in Spitalul de Recuperare Medicala Constanta, Vraja Marii, iar pacientii se pot bucura de beneficiile acestea ori de cate ori au ocazia. Masurile de distantare sociala sunt respectate cu strictete, aparatura se dezinfecteaza dupa fiecare pacient, procedurile se efectueaza cu masca si manusi, iar distantarea sociala in zona de masa este asigurata.