Încearcă gustul înghețatei artizanale Uau Gelato

20 ianuarie 2023
Autor:
IzzyReduceri

Îți este dor de gustul copilăriei, când înghețata era naturală fără atâtea ingrediente nesănătoase? La Uau Gelato poți avea din nou parte de această experiență! Uau Gelato oferă înghețată București pentru toți iubitorii de deserturi artizanale. Gustul înghețatei de la ei îți va lăsa un curcubeu pe cerul gurii!

            Vină și tu în Centru Vechi din București și savurează cel mai bun desert rece pe care ai avut șansa să îl încerci. Uau Gelato lucrează după cele mai bune rețete, inspirate din gastronomia italienească. Acestea nu dau niciodată greș, motiv pentru care înghețata lor este cea mai bună, mai ales că este și artizanală.

Arome delicioase pentru pofticioși

            La Uau Gelato găsești cele mai delicioase arome. Nu încape îndoială că vei găsi măcar una care să îți placă. Dacă ești adeptul gusturilor clasice de înghețată, cu siguranță vei avea parte de acestea la Uau Gelato.

Dar, dacă ești în căutarea a ceva mai diferit, Uau Gelato are mai multe propuneri de înghețată artizanală Bucureștipentru tine. Iată câteva dintre acestea:

 1. aromă de castane confiate – făcută din castane acoperite cu glazură de zahăr
 2. aromă de ciocolată cu ardei iute – o combinație de ciocolată cu doar un strop de ardei iute (chilli)
 3. aromă de ciocolată cu rom – făcută din ciocolată de cea mai bună calitate, cu puțin rom
 4. aromă de dovleac – înghețată în care se folosește cel mai gustos dovleac proaspăt
 5. aromă de torroncino – făcută din nuga, o aromă specific italienească

Descoperă și tu gusturile diverse de la Uau Gelato. Diversitatea pe care ei o au îți oferă șansa să încerci cât mai multe arome posibile. Înghețata lor este 100% naturală, creată de ei de la A la Z.

Înghețata Uau Gelato, sănătate la pahar sau cornet

            Înghețata de la Uau Gelato nu te încântă doar cu gustul dulce și apetisant, ci și cu ingredientele 100% naturale și sănătoase. Gelateria folosește numai și numai ingrediente de la furnizori atent selecționați. Aceștia le aduc fructe proaspete, lapte de cea mai bună calitate, ciocolată delicioasă și multe altele.

            În același timp, este extrem de important de menționat că Uau Gelato spune „nu” semifabricatelor. Astfel, se asigură că înghețata lor este sănătoasă. Ba mai mult, ei evită și ingrediente nesănătoase care afectează mult corpul oamenilor. Aceste ingrediente sunt folosite de multe alte firme. Numele acestor ingrediente sunt:

 • potențiatori de gust
 • monogliceride ai acizilor grași
 • digliceride ai acizilor grași
 • grăsimi hidrogenate
 • arome artificiale
 • conservanți
 • coloranți

Înghețata artizanală este mult mai bună decât cea la ambalaj. În primul rând, aceasta este mult mai gustoasă. Aromele se păstrează mult mai bine dacă sunt naturale. În al doilea rând, înghețata este mai benefică pentru oameni, este mult mai sănătoasă. Acestea sunt doar două aspecte care fac ca înghețata Uau Gelato să fie mult mai bună.

Ce face diferit Uau Gelato?

            Uau Gelato se diferențiază de alte gelaterii prin faptul că ei fac totul cu pasiune. Gelatierii iubesc ceea ce fac. Rețetele lor au fost atent create pentru ca tu să te bucuri de arome inedite și de o îmghețată făcută ca la carte. Mai mult decât atât, fiecare aromă de la gelateria Uau Gelato are propria rețetă după care angajații de ghidează.

            La Uau Gelato poți să cumperi și sorbeturi. Aromele acestora sunt, de asemenea, promițătoare și extrem de tentante. Aceste sorbeturi sunt menite clienților care fie țin post, fie sunt vegani. Diferența este că în sorbeturi se folosește apă, nu lapte sau alte ingrediente de origine animală.

            Înghețata făcută de Uau Gelato sporește gustul materiile prime pe care le folosesc. Modul în care angajații lucrează nu este niciun secret pentru public. De ce? Pentru că oricine are posibilitatea să vină în laboratoarele Uau Gelato pentru a vedea cum se prepară înghețata de calitate. Acest lucru nu este atât de des întâlnit.

Alege și tu să mănânci înghețată de cea mai înaltă calitate

            La Uau Gelato ai parte de cea mai atent făcută înghețată artizanală. Aromele lor sunt variate, înghețata este naturală, iar angajații te întâmpină mereu cu zâmbetul pe buze. Ce ți-ai putea dori mai mult? Pentru mai multe informații legate de această gelaterie, poți intra pe site-ul uaugelato.ro sau poți merge chiar în magazinul lor.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram