Incaltaminte pentru bebelusi: Pantofioriveseli ro prezinta colectia de vara

1 iulie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Incaltamintea pentru bebelusi fabricata din materiale de inalta calitate, precum pielea naturala, a carei greutate nu depaseste 250 de grame si al carei design este in conformitate cu forma labei piciorului, este plasata pe piata si livrata gratuit in 24 de ore de la confirmarea comenzilor online de magazinul Pantofiori Veseli.

Pantofiori Veseli este un magazin care activeaza in mediul online si e specializat in furnizarea de articole de incaltaminte pentru bebelusi de calitate, dar si pentru copii de varste mai mari.

De curand, acest magazin a prezentat o noua colectie de incaltaminte pentru bebelusi, o colectie generoasa in care sunt cuprinse articole ideale purtarii in timpul sezonului calduros.

Incaltamintea de copii de la Pantofiori Veseli: calitate si confort

Incaltamintea de copii furnizata de magazinul online Pantofiori Veseli le va asigura confortul pe durata intregii purtari prichindeilor pentru ca este fabricata de unele dintre cele mai cunoscute branduri din acest domeniu, si anume Livie&Luca sau Bobux, doi producatori care si-au castigat renumele pe plan mondial, intrucat colaboreaza cu specialisti din domeniul podiatriei pentru a realiza modele de incaltaminte, care sa preintaimpine problemele ortopedice la care micutii sunt expusi (platfus, degete rasfirate), dar si confectioneaza incaltaminte a carei greutate este foarte mica (aproximativ 225-250 de grame).

Parintii care vor sa le cumpere micutilor lor o pereche de incaltaminte premium se pot orienta catre noua colectie prezentanta de Pantofiori Veseli, intrucat aceasta contine un numar generos de modele.

Incaltamintea pentru bebelusi de la Pantofiori Veseli se distinge de restul articolelor existente pe piata datorita urmatoarelor aspecte:

· Talpile exterioare sunt fabricate din materiale moi si flexibile care le permit micutilor sa faca pasii ca si cum ar fi desculti

· Incaltamintea pentru bebelusi este confectionata din piele naturala, lucru care faciliteaza o buna respiratie a pielii piciorului, iar in locurile predispuse bataturilor prezinta intarituri atent lucrate

· Incaltamintea pentru bebelusi are un design anatomic, adica este realizata in conformitate cu forma piciorului

· Sistemele de inchidere/deschidere constau in barete prevazute cu arici, ceea ce inseamna ca nu va veti mai chinui sa ii legati la sireturi pe micuti

· Greutatea incaltamintei pentru bebelusi este foarte mica

Dat fiind faptul ca plaseaza pe piata un numar generos de modele de incaltaminte pentru bebelusi, scopul magazinului online Pantofiori Veseli rezida in a se adresa si deopotriva in a multumi un public tinta cat mai larg.

Preturile de achizitie difera de la produs la produs in functie de producator, complexitatea designului si materialele folosite la confectionare.

Incaltamintea pentru copii se adreseaza micutilor a caror varsta este cuprinsa intre cateva luni si 24 de luni, marimile fiind intre 10.7 centimetri si si 13.9 centimetri.

Incaltamintea de bebelusi: se poate achita si in rate

Incaltamintea de bebelusi comercializata de magazinul PantofioriVeseli.ro pentru a fi cumparata nu necesita deplasarea la magazin fizic, ci doar efectuarea unei comenzi online, care se poate realiza de la orice calculator sau dispozitiv care beneficiaza de acces la internet. Astfel, veti avea mai mult timp de petrecut cu copilasul, in familie.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram