Incaltaminte de dama de la Bia Shoes

20 februarie 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Chiar daca trendurile in materie de moda se schimba de la sezon la sezon, stim cu totii ca de cele mai multe ori "moda revine'', astfel piese cheie din colectii de acum 2 ani sau chiar mai mult ajung sa fie in centrul atentiei chiar si acum. Un exemplu elocvent il reprezinta pantofii de tip stiletto.

Aparuti prima data in 1950 in Italia, pantofii cu varf ascutit si bot subtire raman in atentie designerilor de moda. Daca la inceputuri tocurile nu depaseau cel mult 5 cm, fiind denumiti si ''kitten heels'', astazi regasim pantofi cu tocuri de pana si 12 cm.

Cunoscuti si sub numele de ''escarpeni' asa cum ii numesc francezii, pantofii stiletto erau purtati in anii 60' de personalitati precum actrita Audrey Hepburn sau de Jacqueline Kenedy Onassis. Acum poti gasi incaltaminte de dama chiar si la Bia Shoes online pe noul lor site. Astazi vedete precum Mila Kunis sau Blake Lively aleg acest tip de pantofi pentru tinutele lor de pe covorul rosu.

Fiind un pantof destul de versatil poate fi asortat atat unei tinute elegante cat si unei casual. Iar in ciuda modificarilor suferite de-a lungul anilor, pantofii stiletto reusesc sa ramana in preferintele femeilor.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram