fbpx

In urma cu 7 ani Vertu Romania a lasat 13 colectii ale telefoanelor de lux Care au fost rezultatele?

Inclinatia romanilor catre telefoanele mobile de lux a fost principalul impuls care a contribuit la sosirea producatorului britanic Vertu in Romania. Gadgeturile de lux au fost lansate in luna mai a anului 2008, gala de prezentare impresionand cu nu mai putin de 13 colectii de telefoane mobile premium.

In primul an de la lansarea in Romania Vertu a adus peste 220 de telefoane mobile de lux!

Inca din primul an de la lansare, Vertu Romania a devenit noul rege pe piata telefoanelor mobile de lux. Oferind clientilor din inalta societate gadgeturi incoronate cu eleganta, rafinament si stil, producatorul britanic Vertu se bucura astazi de un renume rasunator in randul celor care aspira catre calitatea si gratia telefoanelor mobile premium.
Oficialii Vertu in Romania au transmis cu voce tare faptul ca planul de vanzare in primul an de lansare este redat prin nu mai putin de 220 de exemplare de lux, intrucat aceasta tara tinde catre modernitate, iar oamenii doresc sa se rasfete cu cele mai valoaroase telefoane mobile! Din anul 2008 pana in prezent, Vertu a devenit in Romania cel mai recunoscut brand al telefoanelor mobile premium, aceste gadget-uri moderne ajugand in buzunarele oamenilor de afaceri, a reprezentatilor marilor institutii, cat si intr-ale celor care percep luxul ca pe un adevarat must-have in viata lor!
Datorita materialelor folosite pentru crearea telefoanelor, cat si datorita incrustarilor cu pietre pretioase si a ecranelor realizate din sticla de safir, telefoanele Vertu au preturi variate, in functie de modelul si de colectia din care face parte! De asemenea, renumele Vertu in Romania este intemeiat si pe serviciul de personalizare a telefonului mobil preferat, producatorul britanic folosind doar materiale si accesorii de lux!

Despre Vertu Romania

Prin colaborarea cu importatorul autorizat Novicio Luxury Division, Vertu aduce in Romania telefoanele mobile de lux existente la nivel global, in peste 66 de tari. Imbianand tehnologia moderna cu tehnicile fara cusur ale artizanilor ultra-calificati, telefoanele Vertu sunt prezentate in showroom-ul aflat pe strada Putul lui Zamfir, nr.37, Bucuresti!
###