In prag de iarna Mag Constructii vine cu preturi accesibile la banda autoadeziva pentru toti clientii sai

11 noiembrie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Constructiile din gips carton sunt deosebit de versatile, ca si materialul in sine, de altfel. Fie ca se opteaza pentru clasicul gips carton alb, ori pentru cel roz sau verde, banda autoadeziva din fibra de sticla reprezinta un element de legatura larg raspandit si care reuseste sa fixeze in mod optim o lucrare. In prag de iarna, asadar, Mag Constructii vine cu preturi deosebit de accesibile pentru gama de benzi autoadezive, astfel incat toti clientii sai sa poata achizitiona acest produs intr-un mod facil. Fie ca este vorba despre lucrari de anvergura din gips carton, ori despre simpli pereti falsi, banda autoadeziva are rolul sau bine stabilit in cadrul sistemului.

Banda pentru gips carton – cum sa faci dintr-o lucrare obisnuita, una trainica

Banda autoadeziva din fibra de sticla de la Mag Constructii reprezinta o modalitate foarte buna de a fixa placile de gips carton intre ele. Mai intai, in orice lucrare cu placi de gips carton, se fixeaza profilele metalice cu ajutorul suruburilor autofiletante sau autoforante, dupa care incadreaza placile de rigips in cauza. Pentru fixarea lucrarii, orice mester ar trebui sa opteze pentru banda autoadeziva de la Mag Constructii, adica singura modalitate de a creea o legatura puternica, insa elastica, intre placi. Orice lucrare poate fi realizata din urmatoarele placi, dupa necesitati:
• Placi de gips carton albe, clasice, care izoleaza foarte bine termic si fonic
• Placi de rigips roz, ignifuge, ideale pentru locurile ce se afla in imediata vecinatate a focului
• Placi de gips carton verzi, antiumezeala, cele mai bune pentru bai, bucatarii, sau alte tipuri de locatii unde gradul de umezeala este foarte mare
De asemenea, pe Mag Constructii puteti gasi urmatoarele tipuri de benzi autoadezive:
• Rola de banda auto adeziva de 20 ml, pentru lucrari mici
• Banda autoadeziva de 45 ml
• Banda de 90 ml , pentru lucrari de anvergura
Oferta Mag Constructii este astfel creata pentru a satisface si cele mai pretentioase cerinte, pentru a ajuta la fixarea cat mai calitativa a lucrarilor de gips carton si pentru a-i ajuta pe mesteri sa se bucure cat mai mult de lucrarile realizate. In fond, aceste lucruri sunt dorite de catre toata lumea: calitate si fiabilitate a constructiei.

Banda autoadeziva pentru gips carton – cum se comanda?

Mag Constructii este un magazin online de materiale de constructii, precum si de accesorii de tot felul, deosebit de calitative si accesibile. La Mag Constructii, puteti comanda produsele, printre care si banda autoadeziva, online, ori la numarul de telefon 0736 361 728, unde puteti primi si consultanta gratuita referitoare la produse. Nu este necesar sa fii un mester cu prea mare experienta pentru a realiza faptul ca, la Mag Constructii, produsele comercializate sunt printre cele mai calitative de pe piata. De asemenea, banda autoadeziva din fibra de sticla este deosebit de rezistenta, fiind un liant puternic, dar si o baza pentru chitul ce urmeaza a fi aplicat. Pentru oricine isi doreste sa realizeze, in prag de iarna, o lucrare din gips carton calitativa, ii este recomandat sa consulte oferta Mag Constructii. Cea mai rezistenta banda autoadeziva o puteti gasi aici.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram